Home TOP NEWS Παπουλής: «Ηγετική μορφή ο Σωφρόνης… να του δοθεί ο χρόνος»

Παπουλής: «Ηγετική μορφή ο Σωφρόνης… να του δοθεί ο χρόνος»


Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Digital Tv ”Super Monday” o Φώτης Παπουλής και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Σωφρόνη Αυγουστή, με τον οποίο συνεργάστηκε τόσο στον Απόλλωνα, όσο και για λίγο στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ανέφερε σχετικά: «Κάνει πολύ καλή δουλειά ο Σωφρόνης. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τον Σωφρόνη Αυγουστή, συνεργαστήκαμε για χρόνια. Είναι ηγετική μορφή για την Ομόνοια, με τα καλά του και τα κακά του προσφέρει σίγουρα δυναμική στην Ομόνοια. Το γνωρίζω πολύ καλά. Αφήνει το στίγμα του σε όλες τις ομάδες. Ελπίζω να του δοθεί ο χρόνος που χρειάζεται. Βλέπουμε με το μοντέλο του Άρη πως διαμορφώνεται αυτά τα χρόνια η ομάδα, πίστεψαν στον Σπιλέφσκι, του έδωσαν τα… κλειδιά και μαζί με τη διοίκηση έκανε αυτό όλο αυτό το πράγμα

Πρέπει επιτέλους σαν ομάδες της Κύπρου να αφήσουμε κάποιους ανθρώπους να δουλέψουν. Δηλαδή, ο Σωφρόνης έχει αυτό το χάρισμα στην προπονητική. Σίγουρα με τα καλά και τα κακά του είναι εκεί, αγαπάει αυτό που κάνει. Αν αφήσουμε μία διαδικασία να υπάρξει σωστή ροή, θα μπορέσει και η Ομόνοια να πρωταγωνιστήσει ξανά. Ο Σωφρόνης μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που λέγεται Ομόνοια, να δώσει πλάνο στον κόσμο της και να πάρει το πρωτάθλημα».