Home TOP NEWS Σαζεΐδης για την προετοιμασία, τον Εθνικό και τον προγραμματισμό

Σαζεΐδης για την προετοιμασία, τον Εθνικό και τον προγραμματισμό


Το μέλος του γραφείου Τύπου της OMΟΝΟΙΑΣ Γιώργος Σαζεΐδης μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή “Στην Κερκίδα” με την Μαρίνα Αργυρού.

«Με απουσία 12 διεθνών πραγματοποιήθηκε μετ΄ εμποδίων δυστυχώς η προετοιμασία των προηγούμενων ημερών, ενόψει Εθνικού Άχνας. Αυτό έχει η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Επιστρέψαν οι περισσότεροι έμειναν δύο οι οποίοι επιστρέφουν αύριο στο Ηλίας Πούλλος και θα πλέον θα πάμε φουλ για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Σίμιτς σήμερα μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και μέχρι την Κυριακή περιμένουμε ότι θα είναι έτοιμος. Εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Ο Μπεζούς δεν έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα, έτσι κι αλλιώς είναι τιμωρημένος. Το ματς με τον Εθνικό είναι δύσκολο και ύπουλο, μετά την αλλαγή προπονητή στην προσφυγική ομάδα είναι και το άγνωστο… Δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί ο Εθνικός την Κυριακή. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση. Την πατήσαμε ήδη δύο φορές φέτος με ΑΕΖ και Καρμιώτισσα και δεν θέλουμε να επαναληφθεί αυτό. Ελπίζουμε την Κυριακή να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Είναι ένα ματς με φαβορί και αυτό είστε εσείς, την ίδια ώρα υπάρχουν ντέρμπι. Αυτό θα βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις όποιες απώλειες άλλων ομάδων. «Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερα ντέρμπι και τώρα θεωρητικά είμαστε σε ένα πιο βατό πρόγραμμα. Αν κάνουμε το καθήκον μας θα μπορέσουμε ν’ ανεβούμε σκαλοπάτια και να πλησιάσουμε τις πρώτες θέσεις. Κάποιοι θα χάσουν βαθμούς. Αυτό που προέχει είναι εμείς να κερδίσουμε».

Για τον προγραμματισμό: «Δεν σταματά ο προγραμματισμός, οι αρμόδιοι εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Έγινε πρόσφατα και το ταξίδι στην Πορτογαλία με τους κ. Ταραπουλούζη και Γιάνσον και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αφού πλησιάζουμε τον Γεννάρη γίνονται σκέψεις και διεργασίες. Οι αρμόδιοι γνωρίζουν πολύ καλά τι χρειάζονται, για ενίσχυση της ομάδας. Όταν πλησιάσει ο καιρός, θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις, αν θα γίνει κάποια προσθήκη ποδοσφαιριστή».