Home TOP NEWS Σαζεΐδης: “Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή με Οθέλλο”

Σαζεΐδης: “Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή με Οθέλλο”

Το μέλος του Γραφείου Τύπου της ομάδας μας, Γιώργος Σαζείδης, μίλησε στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” της Digital TV, με την Μαρίνα Αργυρού κι αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Οθέλλο, αλλά και για την προετοιμασία για το εν λόγω ματς.


Οι δηλώσεις του:

“Είμαστε το φαβορί, όμως, όπως κα με τον Εθνικό είδαμε πόσο δύσκολα σου βάζει ο αντίπαλος και πόση σοβαρότητα χρειάζεται και προσοχή γιατί μείναμε πίσω στο σκορ και χρειάστηκε να κάνουμε την ανατροπή από το α’ ημίχρονο για να μπορέσουμε να φέρουμε το παιχνίδι στα δικά μας μέτρα. Κάθε αντίπαλος είναι επικίνδυνος, έχει τους δικούς του στόχους που κυνηγάει, όπως και ο Οθέλλος την Παρασκευή και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή. Μπορέσαμε  με τον Εθνικό και ανατρέψαμε τα εις βάρος μας δεδομένα και να πάρουμε τη νίκη, όμως, αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει συχνά και να μένουμε πίσω στο σκορ, για να πρέπει να κυνηγάμε ύστερα την ανατροπή. Χρειάζεται από το 1ο λεπτό σοβαρότητα, προσοχή, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε το φαβορί στον αγωνιστικό χώρο και όχι στη θεωρία, για να χτίσουμε ένα σερί νικών τις επόμενες αγωνιστικές, πριν από το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ αν και αργεί ακόμη, όμως, είναι αυτό που θα κλείσει τη χρονιά”.

Η προετοιμασία και τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Οθέλλου;
“Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά, δεν έχει προκύψει πρόβλημα τραυματισμού. Υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που είναι αμφίβολοι, ο ένας είναι ο Κακουλλής ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Εθνικό και ταλαιπωρείται με πρόβλημα στον προσαγωγό. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό για τον Αντρόνικο, θα συνεχίσει την αποκατάσταση του και το ατομικό του πρόγραμμα. Είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι της Παρασκευής. Το ίδιο ισχύει και για τον Σίμιτς ο οποίος ακολούθησε μέρος του κανονικού προγραμμάτος. Την περασμένη βδομάδα δοκίμασε να μπει σε μέρος του κανονικού προγράμματος, όμως, δεν ένιωσε απόλυτα καλά και του δόθηκε περισσότερος χρόνος, για να είναι απόλυτα έτοιμος. Επιστρέφει ο Ρομάν Μπεζούς ο οποίος εξέτισε την ποινή του και ξεπέρασε και το πρόβλημα τραυματισμού του”.