Home TOP NEWS Σαζείδης: “Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ούτε υποτίμηση”

Σαζείδης: “Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ούτε υποτίμηση”

Το μέλος του Γραφείου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιώργος Σαζείδης, παραχώρησε δηλώσεις στην Digital TV και στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” με την Μαρίνα Αργυρού για το ματς που ακολουθεί με τον Εθνικό Άχνας.


Αναλυτικά:

“Ο Εθνικός είναι πολύ επικίνδυνος και με την αλλαγή προπονητή θα έρθει με καλύτερη ψυχολογία στο ΓΣΠ. Είναι καλή ομάδα γι΄αυτό χρειάζεται προσοχή. Έχει καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Εμείς πληρώσαμε σε αυτά τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια με την ΑΕΖ και την Καρμιώτισσα, το πληρώσαμε με δύο ισοπαλίες. Αυτό κάνει το παιχνίδι μας ακόμα πιο επικίνδυνο και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή γιατί αυτές οι ομάδες μπορούν να σε τιμωρήσουν. Ακόμη και στην έδρα σου μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ούτε υποτίμηση”.

Τα αγωνιστικά ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό; “Την Παρασκευή θα έχουμε φιλικό με την ΜΕΑΠ στις 10:00 το πρωί κεκλεισμένων των θυρών στο Ηλίας Πούλλος. Ο Φαμπιάνο είναι εντάξει και προπονείται κανονικά και συνεπώς θα είναι στην διάθεση του Σ. Αυγουστή για το παιχνίδι με τον Εθνικό. Ο Μπεζούς ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, έτσι κι αλλιώς είναι τιμωρημένος άρα θα είναι έτοιμος με τον Οθέλλο. Ο Σίμιτς από την ερχόμενη βδομαδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Λογικά θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Εθνικό. Επιστρέφει και ο Κούσουλος”.