Home TOP NEWS Ευκαιρία να ξεπεράσει τον «εφιάλτη» του!

Ευκαιρία να ξεπεράσει τον «εφιάλτη» του!


Η Ομόνοια στο πρωτάθλημα βρίσκεται στα υψηλά «στρώματα» του βαθμολογικού πίνακα και επιθυμεί να μείνει εκεί και μετά τη δοκιμασία με την Καρμιώτισσα, εκεί όπου θα διεκδικήσει τη τέταρτη σερί νίκη της.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρατηρεί τους παίκτες να έχουν διάθεση για καλό ποδόσφαιρο και αυτό τον ικανοποιεί πλήρως, όπως την ίδια ικανοποίηση έχει για την απόδοση του Σενού Κουλιμπαλί που «έδεσε» με τον Παναγιώτου στο κέντρο της άμυνας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ντιζόν και νυν των «πρασίνων» κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή, ξεπερνώντας πλέον τα 1.000΄ συμμετοχής στους αγώνες όλων των διοργανώσεων. Πιο συγκεκριμένα, έφτασε τα 1.237 λεπτά, προσφέροντας σιγουριά στον εκάστοτε τερματοφύλακα.

Η δοκιμασία με την Καρμιώτισσα ίσως αποτελέσει το έναυσμα για περισσότερη σταθερότητα, αφού ο παίκτης με καταγωγή από το Μάλι έχει τη δυνατότητα να «νικήσει» τον «εφιάλτη» του. Ο αγώνας του πρώτου γύρου αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για τον Κουλιμπαλί, καθώς τα λάθη και το αποτέλεσμα (3-3) τον «βίδωσαν» στον πάγκο για πέντε (5) ματς πρωταθλήματος.

Η στιγμή της επιστροφής του, συνδυάστηκε με νίκη (0-2) επί της Πάφου εκτός έδρας και η συνέχεια του ιδίου και του συνόλου είναι γνωστή. Το «τριφύλλι» θέλει το «τρίποντο» μέσα στο ΓΣΠ και ο Κουλιμπαλί καλείται να το πάρει προσωπικά, κάνοντας καλή εμφάνιση.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – Sport-fm.com.cy