Home TOP NEWS Ιακώβου: «Όλοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αγώνα»

Ιακώβου: «Όλοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αγώνα»


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο απέναντι στην Καρμιώτισσα και πλέον προετοιμάζεται για το παιχνίδι με το Αποέλ. Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων, Κούλλης Ιακώβου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την τέταρτη σερί επιτυχία: «Η ομάδα δείχνει να βρίσκει τα πόδια της και να κάνει ένα σερί με νίκες. Η ομάδα ήταν καλή και πήρε μια δύσκολη νίκη απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο που την κρατά σε επαφή με την κορυφή ενόψει του «αιώνιου» της επόμενης εβδομάδας».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Σε όποια κατάσταση και να βρίσκονται οι δύο ομάδες είναι ντέρμπι. Έχει χρόνια να βρίσκονται στο 1-2 οι δύο ομάδες, πιστεύω θα γίνει ένας αγώνας από τα παλιά με πάθος και δύναμη. Ένα αθλητοπρεπέστατος αγώνας που θα απολαύσει ο κόσμος».

Για το κακό διάστημα της Ομόνοιας με Καρμιώτισσα: «Είναι θέμα συγκέντρωσης, όταν είσαι συγκεντρωμένος δεν δίνεις δικαιώματα, είναι αμφίρροπο παιχνίδι και πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αγώνα. Κάθε λάθος μπορεί να στοιχίσει διπλά».

Για την επίθεση της Ομόνοιας: «Η καλύτερη επίθεση απέναντι στην καλύτερη άμυνα, η αυτοσυγκέντρωση που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές νομίζω θα κρίνει το αποτέλεσμα».

Για τις επιστροφές: «Σίγουρα είναι σημαντική η παρουσία του προπονητή στον πάγκο, όπως και οι Χαραλάμπους και Αλιούμ. Αναμένουμε να δούμε αν θα είναι έτοιμος και ο Μάθιους, αν και ο Ψάλτης τα πήγε εξαιρετικά.

Τι έχει αλλάξει στην Ομόνοια και αν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο: «Είναι πιο σοβαρή η ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο, με την άνοδο κάποιον ποδοσφαιριστών ήρθαν τα καλά αποτελέσματα. Χρειάζεται βοήθεια από μεταγραφές, να έρθουν και να βοηθήσουν».

 Πηγή: 24sports.com.cy