Home TOP NEWS Ο Χαρίτου για τη νίκη, τις απουσίες, τον Χάμπο, τον Λοΐζου

Ο Χαρίτου για τη νίκη, τις απουσίες, τον Χάμπο, τον Λοΐζου


Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου για τη νίκη των «πρασίνων» επί του Οθέλλου και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη απέναντι στον Οθέλλο: «Όλες οι ομάδες είναι δυνατές αν δεν είσαι συγκεντρωμένος δύσκολα θα κερδίσεις οποιαδήποτε ομάδα. Δεν παίζει τόσο ρόλο πλέον το όνομα της ομάδας, αλλά οι προσπάθειες που γίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών. Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, μας έβαλε δύσκολα η ομάδα της Αθηαίνου αλλά φύγαμε με το τρίποντο».

Για το ότι η ομάδα μένει πολλές φορές πίσω στο σκορ«Είναι αλήθεια ότι βρεθήκαμε αρκετές φορές πίσω στο σκορ, όμως το γυρίσαμε. Όμως με Απόλλωνα και Πάφο εμείς σκοράραμε πρώτοι. Πρέπει όμως να μη βάζουμε στους εαυτούς μας δύσκολα και να μπαίνουμε πιο συγκεκριμένα να μη δίνουμε χώρο στον αντίπαλο».

Για τις απουσίες«Κανονικά δεν θα έπρεπε να επηρεαζόμασταν από 2-3 απουσίες, την Παρασκευή όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ είναι αλήθεια ότι δεν υπήρχαν πολλές επιλογές στον πάγκο. Όσον αφορά την ενίσχυση θεωρώ ότι οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι έχουν γνώση και έχουν εντοπίσει τα κενά, ξέρουμε τι επιλογές έχουμε και εκείνοι είναι σε καλύτερη θέση να γνωρίζουν τι θα κάνουν».

Για την είσοδο του Χάμπου και αυτούς που ξεχώρισαν«Είναι αλήθεια ότι ο Χαράλαμπος κάνει αισθητή την παρουσία του και είναι πάντα έτοιμος. Αρκετές φορές τον χρειάστηκε η ομάδα και ήταν πάντοτε θετικός».

Για το θέμα Λοϊζου«Δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες, πρέπει να λυθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η δημοσιότητα του θέματος κάνει κακό στην ομάδα αλλά και τον ίδιο, οπότε θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα και να μας δείξει το ταλέντο του δικαιώνοντας τις προσδοκίες».

Για τη συνέχεια: «Είναι κοντά η ομάδα, θα πρέπει να υπάρξει πίστη αφού υπάρχουν παιχνίδια. Θεωρώ ότι θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε περισσότερο την απόδοση μας και να είμαστε πιο αποφασιστικοί στις μονομαχίες. Ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε τραυματισμούς και να παίρνουμε τους βαθμούς».