Home TOP NEWS “Ο Ουζόχο θα διατηρήσει την θέση βασικού στη Νιγηρία στο Κόπα Άφρικα...

“Ο Ουζόχο θα διατηρήσει την θέση βασικού στη Νιγηρία στο Κόπα Άφρικα – Τον βοήθησε η ΟΜΟΝΟΙΑ”

Μετά την ανακοίνωση της αποστολή της Εθνική Νιγηρίας για το Κόπα Άφρικα στην οποία βρίσκεται και ο Φράνσις Ουζόχο, ιστοσελίδα της Νιγηρίας, αναλυεί σε δημοσίευμα της και εκτιμά πως ο κήπερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας στο Κόπα Άφρικα.


Στην επερχόμενη διοργάνωση όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα ο Ουζόχο θα πλαισιώνεται από τους Ότζο Ολορούνλεκε της Ενγίμπα FC και τον Στάνλεϊ Νουμπάλι της Τσίπα Γιουνάιτεντ. Έκπληξη θεωρείται η απουσία του Αντεμπάγιο Αντελέγε της Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο οποίος αναμενόταν να είναι η δεύτερη επιλογή. «Παίζει σταθερά στην ομάδα του, έπαιρνε κλήσεις σε όλη τη διάρκεια των προκριματικών και ούτε είναι τραυματίας, ούτε ανενεργός, ούτε είχε πειθαρχικά ζητήματα με την ομοσπονδία»,

Επίσης σημειώνεται ότι ο Αντελέγε “κόπηκε” και αυτό είναι ξεκάθαρα μέρος του πλάνου του Ζοσέ Πεσέιρο να έχει βασικό τον… αγαπημένο του Ουζόχο στη διοργάνωση, δίχως να υπάρχουν αντιδράσεις κι έχοντας το κεφάλι του ήσυχο.

Ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πλέον ο μοναδικός έμπειρος πορτιέρο της αποστολής. Μάλιστα, ο Νουαμπάλι κλήθηκε για πρώτη φορά, ενώ ο Ολορούνλεκε πήρε ξανά κλήσεις αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο παιχνίδι της εθνικής.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βοήθησε τον Ουζόχο να πάρει κλήση

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Φράνσις Ουζόχο απολαμβάνει σταθερό χρόνο παιχνιδιού στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ σημειώνεται στο άρθρο ότι, «παρότι ο Σωφρόνης Αυγουστή προηγουμένως εμπιστευόταν τον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο σε όλα τα παιχνίδια, τελευταίως επέλεγε τον Ουζόχο ώστε να πάρει χρήσιμο χρόνο και να είναι έτοιμος για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής».

Επίσης δίνει εξήγηση ότι, όλο αυτό έγινε, για να προετοιμάσει τον Ουζόχο για το τουρνουά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023, εμπιστεύτηκε δηλαδή το Νιγηριανό με στόχο να πάρει πολύτιμο χρόνο παιχνιδιού και να είναι έτοιμος για το έργο που έχει μπροστά του.

***Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχυεί και απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς ο Ουζόχο πήρε ξανά φανέλα βασικού στα τρία τελευταία παιχνίδια ελέω του τραυματισμού του Φαμπιάνο και όχι για να τον προετοιμάσει ο Αυγουστή για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.