Home TOP NEWS Ο ΠΑΣΠ για την “κόκκινη κάρτα” στην βία και τον ρατσισμό

Ο ΠΑΣΠ για την “κόκκινη κάρτα” στην βία και τον ρατσισμό [Δηλώσεις Σπύρου Νεοφυτίδη]

Ένα ηχηρό μήνυμα κατά των αρνητικών φαινομένων έστειλαν οι ποδοσφαιριστές της πρώτης κατηγορίας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Ως γνωστόν, οι ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο κρατούσαν καρτέλες στις οποίες αναγράφονταν μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού. Αφορμή για την εν λόγω εκστρατεία στάθηκαν τα επαναλαμβανόμενα συχνά περιστατικά κατά ποδοσφαιριστών από μικρή μερίδα φιλάθλων το τελευταίο διάστημα.


Σε δηλώσεις του στο γραφείο Τύπου του ΠΑ.Σ.Π., ο εκτελεστικός πρόεδρος του Συνδέσμου Σπύρος Νεοφυτίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνολική ανταπόκριση των μελών και το αποτέλεσμα της εκστρατείας και πρόσθεσε: «Περάσαμε ένα δυνατό μήνυμα και αναμένουμε την ανταπόκριση όλων των φορέων για να επιλύσουμε το σοβαρό πρόβλημα της βίας και του ρατσισμού. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. για την άμεση ανταπόκριση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν, τόσο μέσα από διάφορες εκστρατείες και εκδηλώσεις όσο και μέσα από συναντήσεις που θα έχουμε ώστε να απαλλαγούμε από τα αρνητικά φαινόμενα που δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρο και την κοινωνία μας. Η δύναμη του ΠΑ.Σ.Π. είναι τα μέλη του και τα μηνύματα που στέλνουμε όλοι μαζί γίνονται ακόμη πιο δυνατά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα διευθετηθούν συναντήσεις με τον Αρχηγό Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου και τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα που απασχολούν τον ΠΑ.Σ.Π. και τους ποδοσφαιριστές και να γίνει προσπάθεια για να εξευρεθούν λύσεις για την επίλυσή τους.