Home TOP NEWS Πληροφορίες για Deal εκατομμυρίων για το τηλεοπτικό της προϊόν

Πληροφορίες για Deal εκατομμυρίων για το τηλεοπτικό της προϊόν


Αν οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω από χθες το βράδυ γίνουν πράξη, τότε η πρόβλεψη που κάναμε λίγους μήνες προηγουμένως, σε ότι αφορά στο κομμάτι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επιβεβαιώνεται. Είχαμε αναφέρει πως το τέλος του τρέχοντος συμβολαίου με τη Primetel, το ερχόμενο καλοκαίρι, δίνει τη δυνατότητα για γερή διαπραγματευση και πως είναι αδύνατον να συμφωνήσει με κάποια πλατφόρμα αν δεν υπάρχει στο συμβόλαιο παρόμοιο ποσό με αυτό που λαμβάνει σήμερα το Αποέλ από την CableNet και το οποίο προσεγγίζει τα 3 εκατομμύρια το χρόνο.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδα kerkida.net αναφέρει ότι υπήρξε ενδιαφέρον από άλλη πλατφόρμα με πολύ μεγάλη προσφορά, όμως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο με την Primetel που της δίνει το δικαίωμα να έχει αυτή τον πρώτο λόγο αν προσφέρει τα ίδια λεφτά.

Το δημοσίευμα έκανε αναφορά και στους αριθμούς. Είναι πρόταση για 2.8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, για την επόμενη 3ετία, ποσό το οποίο ανεβαίνει αν η ΟΜΟΝΟΙΑ πιάσει κάποιους στόχους οι οποίοι πιθανόλογούμε αφορούν σε Ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Οπότε αυτή τη στιγμή φαίνεται πως το ζήτημα πάει να κλείσει με την ομάδα μας να επωφελείται ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο πλέον θα είναι αντάξιο του ονόματος και του μεγέθους της.