Home TOP NEWS Στα εννέα παιχνίδια που χάθηκαν βαθμοί στα έξι δεν σκοραράμε

Στα εννέα παιχνίδια που χάθηκαν βαθμοί στα έξι δεν σκοραράμε

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το βράδυ της Κυριακής έμεινε για έκτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα “άσφαιρη” και έχασε ανέλπιστα δύο βαθμούς από την ΑΕΖ, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι, για πρώτη φόρα δεν δέχθηκε τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα κι αυτή ήταν κόντρα στην ομάδα μας.


Βλέποντας τα στατιστικά της ομάδας μας, μέχρι στιγμής μετράει τρεις ήττες και έξι ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Στις τρεις ήττες με Ανόρθωση, Αποέλ και Άρη η ομάδα μας δεν μπόρεσε να “πληγώσει” το αντίπαλο πλεκτό, ενώ από τις έξι ισοπαλίες στις τρεις η ομάδα μας δεν κατάφερε να βάλει τέρμα.

Οι άλλες τρεις ισοπαλίες ήταν το 3-3 με την Καρμιώτισσα, το 3-3 με την ΑΕΖ και το 2-2 με τον Άρη Λεμεσού, δηλαδή σε τρία παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε τον ίδιο αριθμό τερμάτων που έβαλε και η ίδια κάτι που φανερώνει ξεκάθαρα και την αστάθεια που υπάρχει στην άμυνα.

Όσον αφορά τα πιο κάτω παιχνίδια, φανερώνει ξεκάθαρα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ όταν τα βρει “σκούρα” και δεν μπορέσει να πετύχει κάποιο τέρμα ή δεχθεί τέρμα δυσκολεύεται να αντριδράσει, άλλωστε μόνο λίγες φορές στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να κάνει την ανατροπή κι αυτό έγινε στα παιχνίδια με Δόξα, Εθνικό Άχνας και Οθέλλο.

ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0
Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0
Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0
Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 0-0
ΑΕΖ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0