Home TOP NEWS Ανδρέας Δημητρίου για Φαμπιάνο: «Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για ένα λάθος…»

Ανδρέας Δημητρίου για Φαμπιάνο: «Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για ένα λάθος…»


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας σχολίασε στην εκπομπή SUPER MONDAY στη Digital TV την κριτική που δέχθηκε από μερίδα οπαδών της ομάδας ο Φαμπιάνο μετά το λάθος που έκανε στον αγώνα με τον Εθνικό.

«Ο Φαμπιάνο είναι σίγουρα μέσα στους ποδοσφαιριστές, με την πιο μεγάλη συνεισφορά στην ιστορία της Ομόνοιας. Είναι πολύ ψηλά στη λίστα. Επίσης είναι κόσμημα η παρουσία του εντός και εκτός γηπέδου. Μιλάμε για ένα άνθρωπο “διαμάντι”. Κάτι που έχει αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του, είπε χαρακτηριστικά ότι αγαπά αυτή την ομάδα, και μπορώ το επιβεβαιώσω ότι όντως αγαπά την Ομόνοια, έχει συνδεθεί με την Ομόνοια και την αγαπά. Είμαι σίγουρος ότι ο πρώτος που στεναχωρήθηκε με την φάση κόντρα στον Εθνικό ήταν ο ίδιος και σίγουρα έχει στεναχωρηθεί περισσότερο από όλους μας. Γιατί αγαπά αυτή την ομάδα και θέλει να πετύχει αυτή η ομάδα.

Δεν νιώθω ότι η αντίδραση απέναντι στον Φαμπιάνο ήταν τόσο μεγάλη όσο μπορεί να βγήκε προς τα έξω. Υπήρχε ναι, κριτική από μια μικρή μερίδα οπαδών της Ομόνοιας, όμως στην συντριπτική πλειονότητά τους οι οπαδοί της Ομόνοιας στάθηκαν στο πλευρό του το εξέφρασαν και με τοποθετήσεις στα social media και στο γήπεδο με τον Οθέλλο και με προσωπικά μηνύματα. Οπότε δεν τίθεται θέμα… ένιωσε την στήριξη του κόσμου και πολύ καλά έκανε ο κόσμος που τον στήριξε.

Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για ένα λάθος που μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστής σε τόσα χρόνια που αγωνίζεται σε μια ομάδα. Είναι άνθρωποι κάνουν λάθη και ήταν μια κακιά στιγμή για τον Φαμπιάνο, όμως αντιλαμβάνεστε ότι ο παίκτης του Εθνικού έβαλε το γκολ της ζωής του. Θα μπορούσε υπό κανονικές συνθήκες το λάθος να μην το πληρώναμε όμως μπήκε και ένα καταπληκτικό γκολ και δυστυχώς το πληρώσαμε».

Από kerkida.net