Home TOP NEWS Δημητρίου: «Να κλείσουμε με νίκες την πρώτη φάση…»

Δημητρίου: «Να κλείσουμε με νίκες την πρώτη φάση…»


Μίλησε στη Cytavision πριν τον αγώνα με τον Εθνικό ο Ανδρέας Δημητρίου.

Είπε αναλυτικά:

Σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να κλείσουμε τη πρώτη φάση με νίκες για να πλασαριστούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση ενόψει των πλέι-οφ. Ευελπιστούμε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμοη και να προσαρμσοστεί στις συνθήκες εδώ.

Για τις επιλογές: Πριν 3-4 εβδομάδες υπήρξαν παιχνίδια με διψήφιο αριθμό απουσιών. Αλιούμε και Σίμιτς μετρούν λίγες προπονήσεις και θα τους χειριστεί η τεχνική ηγεσία. Είναι σημαντικό το ότι επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε σχεδόν στην τελική ευθεία και είναι σημαντικό να πάμε με γεμάτο ρόστερ.

Για τον αντίπαλο: Ο Εθνικός κάνει καλή προσπαθεια. Στέκεται καλά, μία ομάδα που ένα κατεχόμενο χωριό και είναι σημαντικό το ότι έχει πορεία στην πρώτη κατηγορία. Δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση, έβγαλε καλή εικόνα με την Πάφο, στην έδρα του είναι ανταγωνιστικός. Χρειάζεται σίγουρα προσοχή όμως θεωρούμε ότι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδώσει καλά θα πάρει τη νίξη.

Για την απουσία του κόσμου: Είναι δύσκολο να μπαίνει ο παίκτης και να μην έχει κόσμο. Έτσι είναι η κατάσταση σήμερα. Η ομάδα θα παίξει για τον κόσμο που θα παρακολουθεί από το σπίτι.