Home TOP NEWS Διπλό πάνω στον Απόλλωνα 7 χρόνια μετά

Διπλό πάνω στον Απόλλωνα 7 χρόνια μετά


Εφτά χρόνια, εννέα μήνες και 26 ημέρες είχαν περάσει από την τελευταία νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί του Απόλλωνα στη Λεμεσό! Το «διπλό» του «τριφυλλιού» το βράδυ της Κυριακής (5/2) το λες και ιστορικό. Αφενός ήταν το πρώτο στο νεότευκτο στάδιο της πόλης και αφετέρου ήλθε μετά από 15 αποτυχημένες προσπάθειες απέναντι στους κυανόλευκους στο «σπίτι» τους!


Το γκολ του Σιπριάνο σχεδόν σε «νεκρό» χρόνο χάρισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ μια πολύ σημαντική επιτυχία που επανέφερε την ηρεμία στην ομάδα του «τριφυλλιού», μετά τις φουρτούνες της προηγούμενης εβδομάδας.

Παρά τις πολλές απουσίες, την «πειραματική» σύνθεση με τους Φράνσον και Λέτσγιακς να επιστρατεύονται σε ρόλο εξτρέμ και την υπεροχή του αντιπάλου οι πράσινοι κατάφεραν να «αποδράσουν» από τη Λεμεσό με «διπλό» επί του Απόλλωνα έπειτα από 2,858 ημέρες! Μάλιστα, ο απολογισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε εκτός έδρας αγώνες με τον Απόλλωνα ήταν εφιαλτικός, με 14 ήττες και μόλις μία ισοπαλία.

Για την ιστορία η προηγούμενη νίκη των πρασίνων ήταν στις 9 Απριλίου 2016 με σκορ 2-1. Ο Απόλλων προηγήθηκε με τον Φρέιρε, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ με δύο τέρματα του Αντρέ Σκέμπρι έφυγε με το κεφάλι ψηλά από τη Λεμεσό.

goalnews.com