Home TOP NEWS Γιατρού: «To μονό παιχνίδι είναι επικίνδυνο… εύκολα, δύσκολα θα τα καταφέρουμε»

Γιατρού: «To μονό παιχνίδι είναι επικίνδυνο… εύκολα, δύσκολα θα τα καταφέρουμε»


Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, Αντρέας Γιατρού μίλησε στην Digital TV και την εκμπομπή “Στην Κερκίδα” με τον Αντώνη Κατσαρό για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΖ στο ΓΣΠ.

“Το μονό παιχνίδι είναι λίγο επικίνδυνο. Η προσέγγιση που πρέπει να κάνει η ομάδα είναι να επιβάλει τον ρυθμό της από το 1ο λεπτό και να προσπαθήσει για ένα γκολ. Σίγουρα σε αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να δεθχείς γκολ. Είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι θα επιβάλουμε από την αρχή τον ρυθμό μας. Θεωρώ ότι εύκολα δύσκολα θα τα καταφέρουμε…”.

Για το θέμα της σταθερότητας της ομάδας και η άφιξη Γιάννη Αναστασίου;
“Την μια μέρα βλέπεις την ομάδα και λες ότι μπορεί για πρωτάθλήμα και στο άλλο παιχνίδι την βλέπεις και λες μπορούμε, δεν μπορούμε… Η αλλαγή προπονητή φαίνεται ότι θα δουλέψει προς το καλύτερο. Φάνηκε από τις δηλώσεις παραγόντων ότι κάτι πήγαινε Χ στην ομάδα. Με τον ερχομό του Γιάννη Αναστασίου η ομάδα θα βρει την σταθεροποίηση της και θα διεκδικήσει ότι είναι εφικτό”.

“Σίγουρα δεν μπορείς ν’ αλλάξεις πολλά πράγματα στο τακτικό κομμάτι με μια δύο μέρες προπόνηση. Φαίνεται ότι η αλλαγή επηρέασε θετικά την ομάδα, είναι κάτι που φάνηκε στο γήπεδο. Άλλαξε λίγο το κλίμα προς το καλύτερο, πιστεύω ότι η ομάδα σιγά σιγά θα βρει τα πατήματα της”.

“Έίναι πολύ σημαντικό κομμάτι η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο, την ψυχολογία την έχουμε με τον Γιάννη Αναστασίου. Επειδή έχουμε αρκετούς Κύπριους στην ομάδα, φαίνεται ότι τους επηρέασε πολύ θετικά ο Αναστασίου”. 

Η Ευρώπη
“Η Ομόνοια διεκδικεί την Ευρώπη και μέσω Κυπέλλου αλλά και μέσω πρωταθλήματος. Στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας είναι να διεκδικήσει. Υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια, τα κερδίζεις όλα και όπου σε βγάλει. Στο DNA της ομάδας υπάρχει η νοοτροπία του νικητή. Πιστεύω ότι η ομάδα θα καταφέρει κάτι περισσότερο από εκείνο που περιμένουμε”.

Από kerkida.net