Home TOP NEWS H παραίτηση Χαραλαμπίδη και οι αλλαγές στην εσωτερική λειτουργία

H παραίτηση Χαραλαμπίδη και οι αλλαγές στην εσωτερική λειτουργία


O Ανδρέας Δημητρίου κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή SUPER MONDAY την παραίτηση του Νίκου Χαραλαμπίδη. Τι σημαίνει η παραίτησή του και τι κενό δημιουργείται;

“Είναι γεγονός πως ο κ. Χαραλαμπίδης υπέβαλε την παραίτηση του. Ο κ. Χαραλαμπίδης ήταν μέλος του Δ.Σ και είχε υπό την ευθύνη του την Ακαδημία ποδοσφαίρου. Συμμετείχε και σε κάποιες άλλες επιτροπές. Είχε και ενεργό ρόλο πέραν από την Ακαδημία. Όμως το πόστο του ήταν επικεφαλής της Ακαδημίας”.

Η παραίτηση σχετίζεται με τα θέματα Ακαδημιών; “Νομίζω είναι καλύτερα να τοποθετηθεί ο ίδιος πάνω σ’ αυτά τα θέματα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο εγώ. Αν επιθυμεί να εξηγήσει το σκεπτικό που τον οδήγησε να λάβει αυτή την απόφαση είναι καλύτερα να το κάνει ο ίδιος. Πάντως πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Χαραλαμπίδη για την προσφορά του και την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια, ένας Ομονοιάτης και αυτός. Σίγουρα όλες του οι ενέργειες είχαν στόχο η Ομόνοια να βελτιωθεί ως ομάδα και ως οργανισμός και να υλοποιεί τους στόχους της. Να τον ευχαριστήσουμε για όλα όσα έχει προσφέρει και ασφαλώς να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια. Επαναλαμβάνω είναι καλύτερα ο ίδιος αν το επιθυμεί να εξηγήσει το σκεπτικό”.

Είχατε προαναγγείλει και κάποιες άλλες αλλαγές στα γραφεία. Να περιμένουμε κάτι άμεσα; “Είχαμε πει ότι κάτι που θα γινόταν άμεσα ήταν η διαφοροποίηση στην εσωτερική λειτουργία της ομάδας για να μπορέσει η Ομόνοια να λειτουργεί πιο αποδοτικά. Έχει ήδη ξεκινήσει η δουλειά προς σ’ αυτή την κατεύθυνση. Έγιναν κάποιες αλλαγές εσωτερικά που δεν είναι ορατές προς τον κόσμο και ανάλογα με τις αποφάσεις του προέδρου, θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα”.