Home TOP NEWS Η ομάδα παραπαίει και τώρα επιβάλλονται… παραδοχή λαθών, αλλαγές, ενημέρωση

Η ομάδα παραπαίει και τώρα επιβάλλονται… παραδοχή λαθών, αλλαγές, ενημέρωση


Είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωτοφανές. Η μεταγραφική Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε με την ομάδα να πραγματοποιεί 4 κινήσεις, όσες δηλαδή δικαιούταν στη χειμερινή περίοδο. Παπαστυλιανού, Στεπίνσκι, Μπάκιτς και Χαμάς εντάχθηκαν στην ομάδα και είναι προσθήκες πάνω στις οποίες θα κτίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μέλλον.

Δυστυχώς όμως οι συνθήκες σήμερα δεν είναι καθόλου καλές. Αγωνιστικά η ομάδα παραπαίει, το μοντέλλο που επιχείρησε να εφαρμόσει η διοίκηση από το περασμένο καλοκαίρι έχει καταρρεύσει και είμαστε σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο, οι οποίες διορθώσεις επιχειρήσει να κάνει, είναι αδύνατον να έχουν άμεσο αποτέλεσμα.

Η προσθήκη του Χαμάς ήρθε να προστεθεί σε αυτήν του Στεπίνσκι και να αποτελέσει ένδειξη, εις διπλούν μάλιστα, ότι ο Γέσπερ Γιάνσον είναι πλέον εκτός παιχνιδιού. Ούτε γνώριζε τον Χαμάς, ούτε είχε την ευκαιρία να τον δει κάπου, ούτε τον επέλεξε. Οπότε είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Σουηδός τέθηκε στο περιθώριο.

Από κει και πέρα ο πρόεδρος καλείται, πέρα από την απόφαση που λέγεται ότι έλαβε για τον Γέσπερ, να προχωρήσει κι ένα βήμα παρακάτω. Ποιος είναι αυτός ο οπόιος έκανε την επιλογή του Σουηδού; Ήταν μήπως πρωταγωνιστής και σε προηγούμενες επιλογές που απέτυχαν; Θα παραμείνει στην θέση του ξανά;

Ο Παπασταύρου επενδύει σε κόσμο, εμπιστεύεται ανθρώπους και οι αποτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Ο κόσμος θέλει να δει κινητικότητα και ριζικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος για να πιστέψει πλέον ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Περιμένουμε επίσης μία τοποθέτηση από πλευράς διοίκησης. Να βγει κάποιος να μας πει τι πήγε λάθος, αφού πρώτα κάνει την παραδοχή και να μας ενημερώσει για το πως προχωράμε. Είναι ευκαιρία, τώρα που ο Παπασταύρου είναι στην Κύπρο αυτό να γίνει από τον επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.