Home TOP NEWS Ο Ανδρέας για την πίεση του προπονητή και τη μουρμούρα του κόσμου

Ο Ανδρέας για την πίεση του προπονητή και τη μουρμούρα του κόσμου


Διαβάστε τις απαντήσεις που έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου, χθες βράδυ στην εκπομπή SUPER MONDAY στη Digital TV…

Είναι υπό πίεση διαρκώς ο προπονητής. Αυτή η πίεση τον επηρεάζει; Τι λέει ο ίδιος; Μπορεί να βελτιώσει την ομάδα σε βαθμό που θα ικανοποιεί τον κόσμο της; “Ο ίδιος νομίζω έχει τοποθετηθεί στις διασκέψεις Τύπου μετά των αγώνων. Είναι αυτά που πιστεύει. Ο ίδιος εξέφρασε αρκετές φορές την πίστη του ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα. Ο προπονητής έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές, οι απόψεις του είναι γνωστές. Από κει και πέρα, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο”.

Η... απάντηση του Δημητρίου για την πίεση που αισθάνεται ο Ρέιχνταλ και για τις αποδοκιμασίες

Για το αν επηρεάζουν οι αποδοκιμασίες του κόσμου στην προσπάθεια για ανασύνταξη και σταθερότητα… “Δεν είναι το καλύτερο να αποδοκιμάζεται από τους ίδιους τους οπαδούς της η ομάδα. Όμως όσοι παίκτες αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περάσουν από αυτό το στάδιο. Πρέπει να είναι δυνατοί, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Αυτό περιμένουμε από την ομάδα, σίγουρα δεν είναι το ιδανικό. Ο κόσμος εκφράζει τα συναισθήματά του με αυτό τον τρόπο, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του γι΄ αυτό που βλέπει. Στο χέρι της ομάδας είναι να μπορέσουμε να αλλάξουμε αυτή την εικόνα και αυτά τα συναισθήματα. Ο κόσμος είναι εκεί και το καλό θα το χειροκροτήσει. Και θα είναι εκεί και στα πλέι οφ και στο κύπελλο. Πρέπει να φροντίσουμε να παρουσιάζει η Ομόνοια καλύτερη εικόνα για να έχει… θετικό τον κόσμο στις εξέδρες”.