Home TOP NEWS Ο κόσμος δεν ξεχνά…

Ο κόσμος δεν ξεχνά…

Ο Φαμπιάνο στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας είχε μια κακιά στιγμή, καθώς από λάθος δικό του προήλθε το γκολ της ισοφάρισης του προσφυγικού συλλόγου και η ΟΜΟΝΟΙΑ πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων.


Μετά το παιχνίδι στο Δασάκι αρκετοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έσπευσαν να ασκήσουν έντονη κριτική στο Βραζιλιάνο “γίγαντα”, ενώ ο προπονητής του, Ανδρέας Λουγκρίδης μέσα από τα ΜΚΔ του ύψωσε “ασπίδα” προστασίας προς το μέρος του.

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Οθέλλο Αθηαίνου, ο κόσμος της ομάδας μας που βρέθηκε στο ΓΣΠ σε μια προσπάθεια του να εμψυχώσει τον Φαμπιάνο, φώναξε σε αρκετές περιπτώσεις ρυθμικά το όνομα του, ενώ στην κερκίδα έκαναν την εμφάνιση τους και κάποια πανό δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την αγάπη τους προς τον κήπερ της ομάδας μας.

Πάντως ο Φαμπιάνο στο ματς με τον Οθελλο ήταν από τους παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να έρθει η νίκη και η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα κι εκεί που τον χρειάστηκε η ομάδα φώναξε παρών, δείχνοντας για άλλη μια φορά την εξαιρετική ποιότητα που διαθέτει.