Home TOP NEWS O Λοΐζου ανεβάζει τις προσδοκίες (Βίντεο)

O Λοΐζου ανεβάζει τις προσδοκίες (Βίντεο)


Η Χέρενφεν κατάφερε να ενισχυθεί αυτή τη μεταγραφική περίοδο με τον Λοΐζο Λοΐζου. Ο 20χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από την Ομόνοια Λευκωσίας με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Ο γενικός διευθυντής Φέρι ντε Χάαν εξηγεί γιατί θέλησαν να αποκτήσουν αυτόν τον Κύπριο παίκτη.

“Ψάχναμε για έναν εξτρέμ. Επίσης έναν με δημιουργικότητα”, δήλωσε ο De Haan το βράδυ της Πέμπτης στο ESPN. «Με τον Οσάμε Σαχραουί έχουμε φυσικά έναν δημιουργικό εξτρέμ, αλλά θέλαμε έναν ακόμη».

Ο γενικός διευθυντής της Χέρεφεεν συνέχισε:  “Μερικές φορές δυσκολευόμαστε με την τελική φάση και ελπίζουμε ότι ο Λοΐζου μπορεί να προσθέσει σε αυτό. Είναι το πρώτο του βήμα στο εξωτερικό, οπότε όλα πρέπει να πάνε καλά για αυτό το αγόρι. Αλλά μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο , και ελπίζουμε να το δείξει αυτό πολύ σύντομα».

Ο Λοΐζου είναι περισσότερο εξτρέμ ή επιθετικός μέσος; Ντε Χάαν: “Είναι περισσότερο παίκτης για τις πλευρές, αλλά μπορεί επίσης να παίξει και στο δέκα. Αυτό μας δίνει περισσότερες επιθετικές επιλογές. Πρέπει να είμαστε σε θέση να αποδίδουμε καλύτερα στα πλάγια. Μερικές φορές παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, μόνο στην τελική προσπάθεια κάτι μας λείπει. Ελπίζουμε ότι μπορεί να προσθέσει σε εμάς σε αυτό το κομμάτι από αυτή την άποψη», είπε ο Ferry de Haan.