Home TOP NEWS Η αναφορά του Χαράλαμπου, η υποτίμηση του Τιμούρ και η ΚΟΠ

Η αναφορά του Χαράλαμπου, η υποτίμηση του Τιμούρ και η ΚΟΠ


Μίλησε στη κάμερα του Ρικ αμέσως μετά τον αγώνα με τη Σερβία ο Χαράλαμπος και ανέφερε πως ο κόσμος της Κύπρου έχει δίκαιο για το γεγονός ότι πλέον δεν πιστεύει και δεν ακολουθεί την Εθνική.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του, όλοι οι διεθνείς πρέπει να κάνουν τα πάντα για να κάνουν τον κόσμο της Κύπρου να επιστρέψει στο γήπεδο για να υποστηρίξει την Εθνική.

Βέβαια μεγάλη ευθύνη έχει και ο προπονητής ο οποίος δεν δείχνει να εγκαταλείπει την αμυντική προσέγγιση, όποιος κι αν είναι αντίπαλος μας, ενώ χθες μίλησε ξανά υποτιμητικά για τη χώρα μας, λέγοντας ότι η Κύπρος δεν είναι ομάδα με δυνατότητες.

Ας το δει η ΚΟΠ και ας κρίνει από τα αποτελέσματα και την πρόοδο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Είμαστε σήμερα μία από τις χειρότερες Εθνικές ομάδες της Ευρώπης και κάποτε δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Είχαμε πάρει σπουδαία αποτελέσματα, είχαμε κοντράρει τεράστιες Ευρωπαϊκές Εθνικές. Η σημερινή εικόνα της Εθνικής μας είναι λογικό να προκαλέι την αποστροφή όλων.