Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ο απολογισμός των τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ο απολογισμός των τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ είχαν υποχρεώσεις την εβδομάδα που μας πέρασε.


Η ομάδα ποδοσφαίρου κέρδισε την Ανόρθωση με 2-1, στη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, χάρη στα τέρματα των Κούσουλου και Μάθιους. Βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα με 55 βαθμούς.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών στέφθηκε πρωταθλήτρια για όγδοη φορά στην ιστορία της. Κέρδισε με 3-0 σετ (23-25, 25-27, 18-25) σετ τον Παφιακό, έκανε το 4-0 στις νίκες και πανηγύρισε ακόμη έναν τίτλο. Ένα τεράστιο μπράβο και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!

Η ομάδα φούτσαλ κέρδισε τον Αραράτ με 4-3 και τερμάτισε στην 2η θέση με 37 βαθμούς. Δύο γκολ πέτυχε ο Μαρσίλιο και από ένα οι Μπονιφάσιο και Κουλουππά.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών ηττήθηκε με 0-3 σετ (09-25, 19-25, 17-25) από τον Κούρρη Ερήμης και βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών κέρδισε με 1-0 τη Λακατάμεια FC χάρη στο γκολ της Αστανιού. Βρίσκεται στην 4η θέση με 19 βαθμούς.

Το τμήμα Δρομέων έλαβε μέρος στον Cyprus Marathon στην Πάφο με συμμετοχές σε όλες τις αποστάσεις 42km, 21km, 10km, και 5km. Η Νικολέττα Λοΐζου ανέβηκε βάθρο στην 3η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία. Επίσης, ο Νικόλας Φιλοθέου έδωσε το παρών του σε ακόμη έναν μαραθώνιο 42km στο μακρινό Τόκυο. Με το τριφύλλι στο στήθος έτρεξε για στήριξη του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου, για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.