Home TOP NEWS Όλοι οι δρόμοι απόψε οδηγούν στο “Ελευθερία”

Όλοι οι δρόμοι απόψε οδηγούν στο “Ελευθερία”

Η πετοσφαιρική μας ομάδα, αγωνίζεται απόψε (20:00) κόντρα στην ΑΕ Καραβά στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία” για τον πρώτο ημιτελικό. H OMONOIA που στοχεύει το νταμπλ θέλει τη νίκη για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό της 5ης Απριλίου 2024.


Μετά το πέρας της αναμέτρησης με την ΑΕ Καραβά, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη φιέστα πρωταθλήματος για την κατάκτηση του 8ου πρωταθλήματος, με τον Προέδρο της ΚΟΠΕ Δρ Κώστας Κωνσταντίνου να απονείμει το τρόπαιο της πρωταθλήτριας στον αρχηγό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Άγγελο Αλεξίου.

Τις προηγούμενες μέρες και συγκεκριμένα μέσα από την διάσκεψη τύπου για την φίεστα, αλλά και κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας με ανάρτηση στα ΜΚΔ, έγινε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει μαζικά το παρών του απόψε στο κλειστό γήπεδο της Πρωτεύουσας, αρχικά για να σπρώξει τους πετοσφαιριστές μας στη νίκη στο παιχνίδι που έχουν ενώπιον τους και στη συνέχεια να πανηγυρίσουν μαζί τους τον τίτλο.

Η πετοσφαιρική μας ομάδα, οι “μάγκες” του Σάββα Σάββα, κρατάνε εδώ και πολλά χρονιά την σημαία ψηλά, κατακτώντας συνεχόμενους τίτλους κι απόψε αξίζουν το χειροκρότημα όλων μας για την δουλειά που κάνουν, αλλά και για τις χαρές που μας προσφέρουν τόσα χρόνια.

Δεν υπάρχουν λοιπόν δικαιολογίες, απόψε το “Ελευθερία” πρέπει να ντυθεί στα πράσινα, να φορέσει τα γιορτινά του και να υποδεχθεί τους Πρωταθλητές, όπως πραγματικά τους αξίζει.