Home TOP NEWS Οι τίτλοι του ΑΣΟΛ, το ιδιόκτητο γήπεδο, η προσπάθεια στο ποδόσφαιρο για...

Οι τίτλοι του ΑΣΟΛ, το ιδιόκτητο γήπεδο, η προσπάθεια στο ποδόσφαιρο για διάκριση


Tην περασμένη Κυριακή ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision ”Goal and Roll” o πρόεδρος του Σωματείου μας Μάριος Αργυρίδης. Μίλησε για τις επιτυχίες των τμημάτων του Σωματείου, την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας για διάκριση, το θέμα του γηπέδου.

Ανέφερε: Στο Βόλεϊ όταν έχεις τρία treble στην σειρά μιλά από μόνο του. Την Παρασκευή κατακτήσαμε το 10ο Κύπελλο, τον 26ο τίτλο στην πετόσφαιρα και τον 106ο του Σωματείου μας.Μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς. Το να φτάσουμε πέρσι στους 8 του CEV Challenge Cup ήταν τεράστια επιτυχία που είναι δύσκολο να επαναληφθεί, όμως θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για νέες επιτυχίες.

Για τα τρόπαια της διοίκησης Αργυρίδη: Δεν είναι κάτι εύκολο όλοι αυτοί οι τίτλοι που κατακτήσαμε. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα για να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρές στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για το τμήμα Μπάσκετ: Θα επιστρέψει η ομάδα. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι παρόν σε όλα τα τμήματα.

Περιμένατε την μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη: Η ομάδα δούλεψε σκληρά, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή. Είδαμε μια ομάδα παθιασμένη, και ειδικά το δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε τον Άρη και φτιάξαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε τρία τέρματα. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι βλέπουμε το επόμενο.

Η διαφορά με Αναστασίου στον πάγκο: Φαίνεται και στην προπόνηση η δουλειά του Αναστασίου. Τα αποτελέσματα στο γήπεδο δεν είναι τυχαία.

Για το νέο γήπεδο: Έγινε μια συνάντηση με τον ΚΟΑ πρόσφατα. Χρειάζεται υπομονή. Είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ και δεν μπορούμε από τώρα να βάλουμε χρονοδιάγραμμα για ανακοινώσεις.

Ενόψει διπλών αναμετρήσεων με Άρη για το Κύπελλο: Η νίκη του Σαββάτου δεν σημαίνει τίποτα για τα παιχνίδια που έρχονται με τον Άρη στο Κύπελλο. Ναι παίζει ρόλο στην αυτοπεποίθηση, αλλά από εκεί και πέρα είναι εντελώς καινούργια παιχνίδια, και με την καθοδήγηση του προπονητή θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ για το πρωτάθλημα: Ποτέ μην πεις πότε. Όλοι περίμεναν το Αποελ να κερδίσει σήμερα. Παρόλα αυτά η Ανόρθωση είναι μια ιστορική ομάδα και έπαιξε για την φανέλα της. Ως εκ τούτου όλα μπορούν να γίνουν στην συνέχεια. Αυτό αποδείχτηκε και σήμερα…Ποιος περιμένε να χάσει σήμερα το Αποελ; Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αφήνουμε πίσω τις στατιστικές και κοίταμε να κερδίζουμε στο γήπεδο.

Για Στεπίνσκι: Είναι στην διάθεση του προπονητή. Αυτός θα κρίνει. Όλοι οι παίκτες είναι αναγκαίοι και όλοι θα χρειαστούν να βοηθήσουν.