Home TOP NEWS Πέπης: «Η ομάδα, πιστεύω θα παρουσιαστεί σοβαρή, συγκεντρωμένη»

Πέπης: «Η ομάδα, πιστεύω θα παρουσιαστεί σοβαρή, συγκεντρωμένη»


O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Πέπης Ιακώβου μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή “Στην Κερκίδα” με τον Αντώνη Κατσαρό για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα με τον Άρη στο στάδιο “Άλφαμεγα”
:


“Είναι ένας τίτλος τον οποίο μπορούν να διεκδικήσουν όλες οι ομάδες. Δεν θα δώσω φαβορί, διότι όλες είναι πολύ καλές ομάδες. Όλες θα επιδιώξουν να έχουν θετικό αποτέλεσμα ώστε ν’ αυξήσουν τις πιθανότητες τους ενόψει επαναληπτικού”.

“Όσον αφορά την ομάδα, πιστεύω θα παρουσιαστεί σοβαρή, συγκεντρωμένη και εύχομαι να μην υπάρχει άγχος. Πιστεύω ότι το άγχος θα είναι προς την πλευρά του Άρη ο οποίος είναι σε δύσκολη κατάσταση τώρα και θα προσπαθήσει ν’ αντιδράσει… Είναι πολύ καλή ομάδα. Η Ομόνοια πρέπει να περιμένει την αντίδραση της ομάδας του Άρη”.

“Η ομάδα μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παρουσιάζεται βελτιωμένη σε όλους τους τομείς. Αυτό οφείλεται στον προπονητή ο οποίος αναγέννησε την ομάδα. Είναι πιο συγκεντρωμένη η ομάδα και πιο πειθαρχημένη. Οι παίκτες γνωρίζουν τι να κάνουν, ανέβασε την αυτοπεποίθηση τους”.

“Αν πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και φέρει το παιχνίδι στη Λευκωσία… Η δύναμη του κόσμου είναι τέτοια η οποία στο ΓΣΠ πολύ δύσκολα υπάρχει ομάδα που θα κερδίσει την Ομόνοια. Είναι σημαντικό σήμερα η ομάδα μου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα”.

“Ο Αναστασίου νοικοκύρεψε την ομάδα. Παίζει την τακτική ανάλογα με τους παίκτες που έχει… Ξέρει ο καθένας τον ρόλο του στο γήπεδο. Όλα αυτά είναι στοιχεία που βοηθούν μια ομάδα να παίξει απέναντι σε καλύτερη ομάδα και η άλλη να μην μπορέσει ν’ αντιδράσει… Είναι διαφορετικό παιχνίδι αυτό σχέση με του πρωταθλήματος. Μην ξεχνάτε ότι ο αγώνας εκείνος ήταν μπροστά στον κόσμο της Ομόνοιας”