Home TOP NEWS Έτσι φεύγει ο κ. Ταραπουλούζης από την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Έτσι φεύγει ο κ. Ταραπουλούζης από την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ο Σίμος Ταραπουλούζης που από χθες (27/05) αποτελεί παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ και σήμερα με μια μακροσκελή ανακοίνωση του στα ΜΚΔ, έγραψε τον επιλόγο του για την παρουσία του στην ομάδα μας.


Ο κ. Ταραπουλούζης που βρισκόταν στην ΟΜΟΝΟΙΑ για πέντε χρόνια, όπως ήταν λογικό στην ανακοίνωση του (Διαβάστε εδώ), δεν ξέχασε να μην ευχαριστήσει όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, τον σπουδαίο χαρακτήρα του, αλλά και πως πρόκειται για ένα εξαίρετο άνθρωπο.

Σίγουρα ο κάθε ένας που βρίσκεται σε ένα οργανισμό και κρατάει ένα πόστο, κρίνεται για το έργο του και για την δουλειά του, αρκετές φορές κρίθηκε και ο Σίμος Ταραπουλούζης, ωστόσο έδειξε και μέσα από το αποχαιρετιστήριο του μήνυμα προς την ΟΜΟΝΟΙΑ, πως δούλευε, έχοντας μόνο το καλό της ομάδας που τον εργοδοτούσε.

Χαρακτηριστικό αυτού που γράψαμε πιο πάνω, ήταν και το κομμάτι στην μακροσκελή του ανακοίνωση που αναφέρει πως “Φεύγω ωστόσο με ήσυχη και καθαρή τη συνείδηση μου αφού σκοπός και επιδίωξή μου ήταν πάντοτε η διαφύλαξη και η προάσπιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.”

Πλέον το κομμάτι Σίμος Ταραπουλούζης κλείνει οριστικά. Πρόσφερε πολλά γι’ αυτή την ομάδα, ήταν από τους ανθρώπους που βοήθησαν να αλλάξει το ρου της ιστορίας αυτής της ομάδας και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του, αλλά και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία, τόσο σε επαγγλεματικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.