Home TOP NEWS Η ανάγνωση του «χωρισμού» με Ταραπουλούζη

Η ανάγνωση του «χωρισμού» με Ταραπουλούζη

Η προσφορά του Σίμου Ταραπουλούζη για σχεδόν μία 6ετία στην Ομόνοιατεράστια. Με μεγάλη συνεισφορά στις επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη. Μόνο όποιος εθελοτυφλεί δε μπορεί να το αντιληφθεί! Και όντας για όλα αυτά τα χρόνια, από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Σταύρου Παπασταύρου, σαφώς και αποτελεί η χθεσινή εξέλιξη, μία απόφαση που σηματοδοτεί το πρίσμα της επόμενης μέρας.


Όσοι βρίσκονται κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον του προέδρου, γνωρίζουν ότι πρόκειται και για μία από τις πλέον δύσκολες, μαζί ίσως με την απόφαση τότε για Χένιγκ Μπεργκ, που κλήθηκε να λάβει ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων». Χωρίς το συναισθηματικό κομμάτι, ο πρόεδρος εδώ και καιρό κάνει πράξη τις εξαγγελίες του. Σε όλα τα επίπεδα οι σαρωτικές αλλαγές, οι οποίες εν τέλει περιελάμβαναν και το όνομα του μέχρι χθες αρχισκάουτερ της ομάδας.

Και ο «χωρισμός» ήταν όντως πολύ δύσκολος, παρόλο που οι δύο πλευρές διατηρούν σε άριστα επίπεδα τη διαχρονική τους φιλία, αλληλοεκτίμηση, σεβασμό, που έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Εννοείται ότι η θέση του Ταραπουλούζη θα αναπληρωθεί άλλο άτομο.

Από Gazzetta