Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε σήμερα δηλώσεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, στο οποίο όλων μας η προσοχή είναι στραμμένη.
Η σχετική τοποθέτηση:
“Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν έχει εντατικοποιηθεί ο προγραμματισμός μας. Έγινε αρκετή δουλειά το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τώρα μπαίνουμε σε μια πιο εντατική πορεία. Ο κ. Νταμπράουσκας βρίσκεται στην Κύπρο και σε συνεργασία με τον κ. Αναστασίου και το Τμήμα Σκάουτινγκ τρέχουν τον προγραμματισμό. Οι διεργασίες αφορούν όλα τα επίπεδα, δηλαδή και το υφιστάμενο ρόστερ και την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και άλλα κεφάλαια που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό, όπως για παράδειγμα η προετοιμασία, φιλικοί αγώνες κτλ. Το ενδιαφέρον του κόσμου μας είναι μεγάλο και το καταλαβαίνουμε. Του ζητάμε να αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις για να λαμβάνει τη σωστή ενημέρωση.”






![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



