Home TOP NEWS Ήταν λογικό ότι θα συνέβαινε!

Ήταν λογικό ότι θα συνέβαινε!

Από την στιγμή που αποχώρησαν κάποιοι ποδοσφαιριστές από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν απολύτως λογικό, ότι μερικοί απ’ αυτούς θα δέχονταν προτάσεις από κάποιες άλλες Κυπριακές ομάδες, καθώς είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να χαρακτηριστούν σίγουρες επιλογές και χαμηλού ρίσκου.


Ήδη το προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη (28/05), η ομάδα της ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Ζαχαρίου, ενώ σήμερα η Νέα Σαλαμίνα σύμφωνησε και έδωσε τα χέρια με τον Τσέχο ακραίο αμυντικό, Γιαν Λέτσιακς.

Από την ομάδα μας όπως είναι γνωστόν έφυγαν οκτώ ποδοσφαιριστές οι δύο εξ αυτών βρήκαν ήδη την ποδοσφαιρική τους στέγη, ενώ δεν αποκλείεται και οι άλλοι πέντε Παπαστυλιάνου, Μάθιους, Ψάλτης, Μπασιρού και Μίλετιτς να καταλήξουν σε κάποια ομάδα του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Σίγουρα τη νέα αγωνιστική περιόδο, τα παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα είναι ιδιαίτερα για κάποιους πρώην ποδοσφαιριστές μας, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα μας, με την οποία κατάφεραν να πανηγυρίσουν τίτλους και Ευρωπαϊκές προκρίσεις.

***Στην φωτογραφία βλέπουμε τρεις ποδοσφαιριστές, τους Μάθιους, Λέτσιακς και Μπασιρού που αποτελούν εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από το “Ηλίας Πούλλος”