Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις των ανθρώπων της Πάφου στη διάσκεψη για τον τελικό

Οι τοποθετήσεις των ανθρώπων της Πάφου στη διάσκεψη για τον τελικό


Παρόντες στη διάσκεψη τύπου από πλευράς Πάφου ήταν ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, ο προπονητής της Χουάν Κάρλος Καρσέδο και ο ποδοσφαιριστής Μάριος Δημητρίου.

Είπαν:

Ρομάν Ντουμπόφ: «Είναι μεγάλο γεγονός ο τελικός κυπέλλου και ειδικά για μας που συμμετέχουμε για πρώτη φορά. Ελπίζω να κάνουμε αξέχαστη τη βραδιά για τον κόσμο και την πόλη της Πάφου».

Χουάν Κάρλος Καρσέδο:«Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στον τελικό, για τον κόσμο μας, την πόλη και όσους είναι κοντά στην ομάδα. Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε για πρώτη φορά το κύπελλο».
–Αν μπορεί να εκπλήξει ο ένας προπονητής τον άλλον: «Είναι δύσκολο, ήδη παίξαμε πριν λίγες μέρες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες».
-Αν θα είναι αποτυχημένη η σεζόν αν δεν κατακτηθεί το κύπελλο: «Έχουμε ισχυρά κίνητρα στον τελικό. Είμαστε σε καλή φάση, θα κάνουμε ότι καλύτερο».

Μάριος Δημητρίου: «Είναι ιστορικής σημασίας για μας και την πόλη ο τελικός. Ελπίζουμε ότι θα χαμογελάσουμε τελευταίοι και θα κατακτήσουμε το κύπελλο».
-Πώς αισθάνεται που θα αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε: «Μια ερώτηση που την ακούω συχνά εδώ κι ένα μήνα. Είμαστε επαγγελματίες, σίγουρα θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο».