Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ για την Τορπέντο Κουταΐσι και την KF Tίρανα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για την Τορπέντο Κουταΐσι και την KF Tίρανα

Η κληρωτίδα του 2ου προκριματικού του UEFA Europa Conference League φέρνει στο δρόμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον νικητή του ζευγαριού Τορπέντο Κουταΐσι-Τίρανα, με την πρώτη να προέρχεται από τη Γεωργία και τη δεύτερη από την Αλβανία.


Τορπέντο Κουταΐσι
Η ομάδα από την Γεωργία την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος της χώρας συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς (-4 από την κορυφή), κάτι που της έδωσε το εισιτήριο για τον 1ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Αγωνίζεται στο στάδιο “Ραμάζ Σενγκέλια”, χωρητικότητας 14.500 θεατών. Στην ιστορία της η Κουταΐσι έχει κατακτήσει 4 φορές το πρωτάθλημα της Γεωργίας, 5 φορές το κύπελλο και 2 φορές το Σούπερκαπ.

KF Tίρανα
Μια εκ των ιστορικότερων ομάδων της Αλβανίας. Η ομάδα της Αλβανικής πρωτεύουσας, μετρά 26 κατακτήσεις πρωταθλημάτων, 16 κύπελλα και 11 Σούπερκαπ. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος και πήρε τη θέση της τιμωρημένης από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Σκεντερμπέου που τερμάτισε 4η. Έδρα της είναι το “Selman Stërmasi Stadium”, με 9.500 θέσεις.

Οι δύο τους θα αναμετρηθούν στις 11 και 18 Ιουλίου και από τις διπλές αναμετρήσεις θα προκύψει ο αντίπαλος της ομάδας μας στον 2ο προκριματικό.