Home TOP NEWS Όταν ο Μασούρας δήλωσε ότι έτρεξε πιο γρήγορα από τον Κυλιάν Εμπαμπέ

Όταν ο Μασούρας δήλωσε ότι έτρεξε πιο γρήγορα από τον Κυλιάν Εμπαμπέ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε χθες με την μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα, με την οποία έρχεται ουσιαστικά να προσθέσει ταχύτητα και σβελτάδα στο ρόστερ της, καθώς είναι ένα από τα στοιχεία του Ελλαδίτη ακραίου μπακ.


Μάλιστα ο Μασούρας στο παρελθόν και συγκεκριμένα προ τετραετίας και όταν αγωνιζόταν για λογαριασμό της Γκόρνιγκ Ζαμπρζέ, έκανε ανάρτηση στα ΜΚΔ του, αναφέροντας ότι πως έχει πιστωθεί καλύτερη επίδοση σε σπριντ ακόμη και από τον Κιλιάν Εμπαπέ!

Ο Γιάννης Μασούρας, λίγες ώρες μετά την πρώτη του εμφάνιση στο πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γκόρνικ Ζάμπρζε, θέλησε να μοιραστεί μια εντυπωσιακή πληροφορία. Δήλωσε ότι κατέχει το ρεκόρ για το ταχύτερο σπριντ όλων των εποχών.

Χωρίς να παραθέσει κάποια πηγή, ανήρτησε έναν πίνακα όπου είχε κυκλώσει τα 36,61 χλμ/ώρα δίπλα στο όνομά του, αναφέροντάς το ως την προσωπική του μέγιστη ταχύτητα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες ή περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με αυτόν τον ισχυρισμό.

Στην ιστοσελίδα της Γκόρνικ Ζάμπρζε αναφέρεται πως ο Γιάννης Μασούρας ήταν μεν ο γρηγορότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας, αλλά όχι με τη μέγιστη ταχύτητα που ισοφάριζε ή κατέρριπτε την επίδοση του Εμπαπέ.

Σύμφωνα με την υπηρεσία που προσέφερε τα δεδομένα στο κλαμπ, τα χρονόμετρα κατέγραψαν ότι το καλύτερο από τα 25 σπριντ του, ένας «γιγαντιαίος» αριθμός για ένα και μόνο παιχνίδι, ήταν στα 34,11 χλμ/ώρα. Αυτή η ταχύτητα τον τοποθετεί στην πρώτη πεντάδα της κατηγορίας, κοντά στην κορυφή. Συνολικά, στον αγώνα κάλυψε 10,84 χιλιόμετρα!