Home TOP NEWS Τρεις στους οκτώ!

Τρεις στους οκτώ!

Από το ρόστερ της ομάδα μας αποχώρησαν συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές λίγο πριν έναρξη της μεταγραφικής περιόδου με τους τρεις εξ αυτών να βρίσκουν ήδη τη νέα τους ποδοσφαιρική στέγη και μάλιστα εντός των συνόρων.


Οι τρεις ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής που θα βρει αντίπαλους η ΟΜΟΝΟΙΑ στο νέο πρωτάθλημα:

1. Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου, ως γνωστόν μετακόμισε στην Λεμεσό και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΛ.

2. O Γιαν Λέτσιακς από την Λευκωσία μετακόμισε στη Λάρνακα, όπου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με την “ερυθρόλευκη” φανέλα της Νέας Σαλαμίνας.

3. Σήμερα, ο Μιχάλης Παπαστυλιάνου έγινε ο τρίτος από τους οκτώ που αποχώρησαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ που βρήκε τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη. Ο Κύπριος πορτιέρο τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται για λογαριασμό του Εθνικού Άχνας.

Να σημειώσουμε ότι, οι άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές που είδαν την πόρτα εξόδου του “Ηλίας Πούλλος” είναι οι Φουάντ Μπασιρού, Πάρης Ψάλτης, Νεμάνια Μίλετιτς, Άνταμ Μάθιους και Σαϊντού Αλιούμ.

Πέραν από τον Αλιούμ που αγωνιζόταν δανεικός στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τα δικαιώματα του ανήκαν στην Χάμαρμπι, οι άλλοι τέσσερεις ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται να αποτελέσουν μεταγραφικοί στόχοι για κάποιες ομάδες στην Κύπρο, όπως έγινε και με τους τρεις προαναφερόμενους.

Αρκετές ομάδες βλέπουν την εγχώρια αγορά θέλοντας να κάνουν κινήσεις με ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία στο Κυπριακό πρωτάθλημα και σίγουρα είναι χαμηλού ρίσκου.