Home TOP NEWS Γρηγόρη στο OMONOIA TV: «Να μπορεί ο κόσμος να μαθαίνει σωστές πληροφορίες...

Γρηγόρη στο OMONOIA TV: «Να μπορεί ο κόσμος να μαθαίνει σωστές πληροφορίες και να μην ακούει ότι γράφεται δεξιά και αριστέρα»

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Δημήτρης Γρηγόρη, μίλησε στο OMONOIA TV κι αναφέρθηκε στο κανάλι της ομάδας μας.


Οι τοποθετήσεις του:

“Ξεκινούμε κάτι μεγάλο! Τώρα η πίεση έφυγε από μένα και μεταφέρετε σε σας. Προηγήθηκε μεγάλο τρέξιμο. Είμαστε περήφανοι που ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ θα έχει τη δική του τηλεοπτική στέγη ενημέρωσης.

Μιλάμε για 12-14 εκπομπές live συν τα παιχνίδια. Είναι κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα Κυπριακά δεδομένα. Να ευχαριστήσουμε την CYTA γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι

Η ομάδα μόνο επιτυχίες μπορεί να έχει από τώρα και στο εξής. Είχαμε κάποια στραβοπατήματα, κάναμε λάθη, μάθαμε, αλλά τώρα πιστεύουμε ότι από τώρα και στο εξής μόνο επιτυχίες θα έρθουν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάθε χρόνο πρέπει να προσπαθεί για να πάρει το πρωτάθλημα και να μπαίνει ομίλους σε ότι διοργάνωση και να είναι.

Ότι πληροφορία και ανακοίνωση θέλει να προβάλει η ΟΜΟΝΟΙΑ προς τα έξω, θα το πράττει μέσω του κανάλιου. Να μπορεί ο κόσμος να μαθαίνει σωστές πληροφόρες και να μην ακούει ότι γράφεται δεξιά και αριστέρα.”