Home TOP NEWS Κούλλης Ιακώβου: “Ενθαρρυντική εμφάνιση που δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα”

Κούλλης Ιακώβου: “Ενθαρρυντική εμφάνιση που δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα”


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας,Κούλλης Ιακώβου. μίλησε στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 “Κάνε παιχνίδι” με τη Στέλλα Σωκράτους.

Οι δηλώσεις του:

Για την χθεσινή εμφάνιση της Ομόνοιας: «Ήταν μια καλή και ενθαρρυντική εμφάνιση που δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα. Η ομάδα ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα φιλικά. Πολύ σημαντικό ότι ο προπονητής κατάλαβε τι ρόστερ έχει».

Τι ξεχώρισε: «Ήταν μια καλή ομάδα! Η αμυντική γραμμή ήταν πολύ καλή και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά ο χώρος του κέντρου. Μου άρεσε πολύ η ανάπτυξη της ομάδας από τα άκρα, φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτιώσης».

Για την ενίσχυση: «Χρειαζόμαστε ένα ποδοσφαιριστή στον χώρο του κέντρου, έναν οργανωτή στην θέση του Μπέζους. Αν καταφέρει η ομάδα να φέρει ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή σε αυτή την θέση θα ανεβάσει το επίπεδο. Η τεχνική ηγεσία ξέρει καλύτερα, εκτός από “10αρι” ,όπως δείχνουν τα πράματα θα πάρουμε εξτρέμ και επιθετικό».

Για τα νέα αποκτήματα: «Ξεχώρισα τον Μάριτς, δεν σταματά να τρέχει δυτερόλεπτο. Ο Μασούρας ήταν εντυπωσιακός αλλά και ο Εβάντρο επίσης».

Για την αντίδραση της ομάδας: «Αυτή η αντίδραση μετά το γκολ ήταν πολύ σημαντική, σκοράραμε δυο γκολ που μας κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο μας στον επαναληπτικό».

Για τον Λοΐζου: «Ξέρει καλύτερα ο προπονητής για τον Λοΐζου, είναι σημαντικό όλοι οι ποδοσφαριστές να τα δίνουν όλα».

Για την διαιτησία: «Ευτυχώς που ήρθε το σκορ 3-1 γιατί θα λέγαμε για σφαγή από την διαιτησία».

Για τον επαναληπτικό: «Είναι καλή ομάδα η Τορπέντο αλλά η Ομόνοια αν είναι συγκεντρωμένη θα φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα».