Home TOP NEWS Σάββας Λυθραγκωμίτης: “Κάποιοι παίκτες έχουν κάποια στάνταρ, και προσπάθουμε να αυξήσουμε αυτά...

Σάββας Λυθραγκωμίτης: “Κάποιοι παίκτες έχουν κάποια στάνταρ, και προσπάθουμε να αυξήσουμε αυτά τα στάνταρ”

Ο εκ των γυμναστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σάββας Λυθραγκωμίτης, μίλησε στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV. Αναφέρθηκε στον ρόλο του στην ομάδα μας, αλλά και στην δουλειά που κάνει αυτό το διάστημα στην προετοιμασία που γίνεται στην Πολωνία.


Οι δηλώσεις του:

Είμαστε εδώ στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο στην Πολωνία για 4η συνεχόμενη χρονιά. Το συγκεκριμένο κέντρο μας παρέχει όλα τα εφόδια για να κάνουμε σωστά την δουλειά μας, και οι ανθρώποι εδώ είναι πολύ εξυπηρετικοί και μας επιλύουν τα πρόβληματα που προκύπτουν. Είναι πολύ σημαντική αυτή η περίοδος, είμαστε εδώ κλειστοί σε ένα ξενοδοχείο για 12 ημέρες, ήρθαμε με ένα νέο προπονητή, και είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές μας να εμπεδώσουν τις τακτικές αξίες που θέλει να αγωνίζεται ο νέος προπόνητης. Επίσης είναι πολύ σημαντικό επίσης και το γεγονός ότι οι νέοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δεθούν με τους παλιούς και σιγά – σιγά θα χτίσουμε το team building.

Mας δίνετε η ευκαιρία να δουλέψουμε με τους παίκτες, να αυξήσουμε τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, και να βάλουμε γερές βάσεις που θα μας βοήθησουν να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που πιθανόν να προκύψουν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Δεν είναι η πιο εύχαριστη περίοδος για τους ποδοσφαιριστές η προετοιμασίας. Θεωρώ όμως είναι πολύ σημαντικό να δουλέψουν τώρα έτσι ώστε να φτάσουν στα ψηλότερα επίπεδα της απόδοσης τους. Υπάρχουν ομαδικά προγράμματα, υπάρχουν όμως και ατομικές προπονήσεις, είτε στο γυμναστήριο, είτε στο γήπεδο. Για παράδειγμα ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να πρέπει να ενταχθεί ομαλά για να μπόρει να ακουθήσει την υπόλοιπη ομάδα.

Είναι σημαντικό να καταλαμβαίνουμε ότι όλοι οι παίκτες δεν είναι το ίδιο. Κάποιοι παίκτες έχουν κάποια στάνταρ, και προσπάθουμε να αυξήσουμε αυτά τα στάνταρ.

Στο department μας είμαστε τρία άτομα, εγώ, ο Γιώργος Γεωργίου, και ο Θανάσης Αγγέλη. Είναι και οι δύο καταπληκτικοί χαρακτήρες, εξαίρετοι επαγγελματίες.

Το ποδόσφαιρο είναι επιστήμη. Τα πάντα είναι μετρήσιμα και αναλύονται.