Home TOP NEWS Διαδοχικές νίκες με άλλες τέσσερεις ομάδες!

Διαδοχικές νίκες με άλλες τέσσερεις ομάδες!


Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μας με τίτλο “Τρία στα τρία… και άριστα για τον Νταμπράουσκας“, αναζητήσαμε τα στατιστικά του Λιθουανού προπονητή και ανακαλύψαμε ότι η επιτυχία στο ξεκίνημα της θητείας του δεν είναι τυχαία. Ο Νταμπράουσκας έχει επιτύχει συνεχόμενες νίκες στο ξεκίνημα του σε πάγκο άλλων τεσσάρων ομάδων στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, όταν βρισκόταν στον πάγκο της FC RFS, οδήγησε την ομάδα σε τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημά του στην FK Zalgiris Vilnius, όπου πέτυχε οκτώ συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων οι επτά ήταν με μηδέν παθητικό.

Στην HNK Hajduk Split, σημείωσε πέντε διαδοχικές νίκες, με τρεις από αυτές να είναι καθαρές και τις άλλες δύο να περιλαμβάνουν συνολικά πέντε γκολ παθητικό. Ως προπονητής της Ludogorets Razgrad, ξεκίνησε με δύο νίκες, αλλά το σερί διακόπηκε από μία ήττα, προτού καταγράψει άλλες πέντε νίκες με τέρματα 10 υπέρ και 3 κατά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πλέον η πέμπτη ομάδα στην οποία ο Νταμπράουσκας πετυχαίνει θετικό ξεκίνημα, οδηγώντας την σε τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι στην Τορπέντο (δύο φορές) και στη Φέχερβαρ, με συνολικό απολογισμό έξι γκολ υπέρ και δύο κατά.