Home TOP NEWS Μαυρής: «Η Ομόνοια κέρδισε το τζόκερ με τον Παπασταύρου – Ο Λοΐζου...

Μαυρής: «Η Ομόνοια κέρδισε το τζόκερ με τον Παπασταύρου – Ο Λοΐζου ότι ήθελε το πήρε…»

Ο παλαίμαχος άσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Τάκης Μαυρής, μίλησε τον Super Sport Fm (104.0), αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας μας επί της Τορπέντο, για το έργο του Παπασταύρου, αλλά και για το θέμα του Λοίζου.


Αναλυτικά:

Για την εικόνα της ομάδας και την πρόκριση: «Το δεύτερο παιχνίδι ήταν η συνέχεια του πρώτου αγώνα. Το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι η φυσική κατάσταση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτό το στάδιο για παίκτες και προπονητικό τιμ. Είδαμε πως η ομάδα έχει αλληλοκαλύψεις. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή αλλά και όλου του τιμ. Όταν γίνεται σωστή δουλειά αυτά είναι τα αποτελέσματα».

Για την απουσία VAR σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης: «Δεν γίνεται να μην έχει VAR. Η Ομόνοια είχε πέναλτι στο πρώτο ματς και το γκολ των Γερωγαινών δεν έπρεπε να μετρήσει. Δεν λέω ότι έγιναν εσκεμμένα τα λάθη».

Για τον Σταύρο Παπασταύρου και το έργο του: «Φέτος είναι δίπλα στην ομάδα. Γνωρίζει από πρώτο χέρι. Όλοι μιλάνε απευθείας μαζί του. Κακά τα ψέματα όταν το προπονητικό τιμ και οι παίκτες. Κέρδισε το τζόκερ η Ομόνοια μαζί του. Δεν είναι μόνο τα οικονομικά. Είναι κύριος με κεφαλαία και πρέπει να το κατανοήσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό τέλος του μήνα να έχεις τον μισθό σου. Ήμουν στην Ομόνοια πολλά χρόνια και ξέρω τι σημαίνει αυτό. Περιμέναμε τη λίρα να πληρώσουμε τους παίκτες».

Για το θέμα με τον Λοΐζου: «Είναι κρίμα για τον Λοΐζου. Η ευθύνη βαραίνει πρώτα τον παίκτη και μετά τους άλλους. Ότι ήθελε το πήρε από ότι γνωρίζω. Να αποδείξει και ο ίδιος πράγματα. Ο κύριος Παπασταύρου δεν θέλει να του στερήσει το μέλλον του. Αυτός όμως δεν το καταλάβει. Πολλοί παίκτες ταλέντα χάνονται γιατί έχουν καβαλήσει το καλάμι».

Πού χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Η Ομόνοια χρειάζεται ένα σέντερ φορ περιοχής. Να πηγαίνει η μπάλα στη περιοχή και να την στέλνει στα δίκτυα».

Πηγή:sport-fm.com.cy