Home TOP NEWS Μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Γιάνσον για τον Μπασιρού – «Είναι...

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Γιάνσον για τον Μπασιρού – «Είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με όταν έφυγε από τη Σουηδία»

Ο πρώην Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας μας, Γέσπερ Γιάνσον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φουάντ Μπασιρού.


Ο Σουηδός μέσα από δηλώσεις του που αναδημοσιεύθηκαν σε μετάφραση από την ιστοσελίδα «Υπερβόρειοι» (Ypervorioi.blogspot.com) αποθέωσε τον μέσο από τις Κομόρες.

Οι δηλώσεις του:

Ο Φουάντ Μπασίρου είναι χωρίς σύλλογο από τότε που έφυγε από την Ομόνοια Λευκωσίας την περασμένη άνοιξη μετά από σχεδόν 100 αγώνες.

O 33χρονος που ήταν τόσο σημαντικός τόσο για την Malmö FF όσο και για την Östersunds FK, καθώς και για τη Nottingham Forrest είναι τώρα, σύμφωνα με πηγές της FD, ανοιχτός σε προσφορές μεταξύ άλλων από την Allsvenskan.

Ένα άτομο που τον έχει παρακολουθήσει πραγματικά από κοντά είναι ο Jesper Jansson, ο οποίος απολύθηκε από την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν από λίγους μήνες.

– Λοιπόν, πρέπει να είστε ξεκάθαροι ότι είναι ακόμα στην κορυφαία κατηγορία της Allsvenskan και συνεχίζει να έχει μεγάλο κίνητρο, λέει ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Hammarby και συνεχίζει:

– Η σωματική του διάπλαση είναι εντυπωσιακή. Είναι τόσο ελαφρύς στο σώμα του και έχει την ίδια ωραία κίνηση όπως όταν ήταν στο Μάλμε.

Πώς ήταν η φήμη του στην Κύπρο;

– Καλά. Πολύ καλά. Έγινε ένα πολύ σεβαστό όνομα τόσο στη δική του ομάδα όσο και σε αντιπάλους. Είναι ένας από τους πιο επαγγελματίες παίκτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί.

Είναι προφανώς στα μάτια σας επαρκής για έναν από τους μεγάλους συλλόγους μας στην Allsvenskan;

-Σίγουρα. Αυτό που έχει κάνει στην Κύπρο ήταν υψηλής ποιότητας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με όταν έφυγε από τη Σουηδία αλλά πολύ πιο έμπειρος σήμερα.