Home TOP NEWS Προστατεύουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ για να είναι ο 12ος στο γήπεδο!

Προστατεύουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ για να είναι ο 12ος στο γήπεδο!


Σημαντική ανακοίνωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει του αγώνα με την Φέχερβαρ στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

Υπενθυμίζουμε τους φιλάθλους μας πως βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η ποινή με αναστολή που μας επέβαλε η ΟΥΕΦΑ για κλείσιμο ολόκληρης της Δυτικής κερκίδας, σε περίπτωση που σε Ευρωπαϊκό μας αγώνα παρατηρηθεί παραβατική συμπεριφορά.

 

Ήδη η ομάδα μας έχει δεχτεί αυστηρή προειδοποίηση από την ΟΥΕΦΑ για ρίψη αντικειμένων στον εντός έδρας αγώνα με τη Τορπέντο Κουτάισι.

 

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει όσοι θα βρεθούμε στο γήπεδο απόψε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη συμπεριφορά μας, ώστε να μην οδηγηθούμε σε αυτή την ανεπιθύμητη και δυσάρεστη κατάσταση.

 

Η δύναμη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο κόσμος της και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να την φέρουμε στο σημείο να απωλέσει το μεγάλο μέρος της δυναμικής που της προσφέρει ο ΛΑΟΣ της, αλλά ούτε και να στερήσουμε τη δυνατότητα σε χιλιάδες φιλάθλους να βρίσκονται στο γήπεδο δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

 

Οφείλουμε άπαντες να είμαστε υπόδειγμα συμπεριφοράς και να τιμούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, τις αξίες και τα ιδανικά της. Δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε να επιβληθούν στην ομάδα μας τέτοιες ποινές.

 

Ο αριθμός 12 ανήκει στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ, τον 12ο παίκτη, η θέση του οποίου είναι στο γήπεδο, δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Εκεί πρέπει να βρίσκεται σε κάθε αγώνα με παλμό, ενέργεια, θετικότητα, δυναμισμό και αστείρευτο πάθος!

 

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!