Home TOP NEWS Τεράστιος Κοντίδης! Αργυρός Ολυμπιονίκης στο Πάρισι

Τεράστιος Κοντίδης! Αργυρός Ολυμπιονίκης στο Πάρισι

Ο Παύλος Κοντίδης της Κύπρου, του Κυπριακού Αθλητισμού τα κατάφερε ξανά κάνοντας περήφανη όλη την χώρα μας.


Ο Ιστιοπλόος μας κατάφερε να τερματίσει δεύτερος στην κούρσα μεταλλίων των ILCA 7 (Laser) και εξασφάλισε το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες #Paris2024.

Αυτό ήταν για το δεύτερο μετάλλιο για τον Παύλο Κοντίδη, αφού κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012.

Η ανάρτηση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής:

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣΕΙΝΑΙ ΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.

Τερματίζοντας 2ος στην κούρσα μεταλλίων των ILCA 7 (Laser) ξασφάλισε το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες #Paris2024, το πρώτο μετά το #Λονδίνο2012 όταν μας είχε χαρίσει το πρώτο μετάλλιο της ιστορίας.
Παύλο, οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την υπερηφάνεια μας. Και το ευχαριστώ πολύ λίγο για ο,τι μας έχεις προσφέρει.

Η ανάρτηση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιιστιοπλοΐα

Σπουδαίος Παύλος Κοντίδης, αργυρός Ολυμπιονίκης για δεύτερη φορά!
Απλά ασυναγώνιστος και αξεπέραστος. Ο κορυφαίος Κύπριος αθλητής στην ιστορία, ο τεράστιος Παύλος Κοντίδης κατάφερε να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στην κούρσα μεταλλίων που έγινε σήμερα κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση και να καταλάβει τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη και κατ’ επέκταση το αργυρό μετάλλιο. Μετά το Λονδίνο, 12 χρόνια μετά, ο Κύπριος ιστιοπλόος γράφει ξανά το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία.

Δεύτερο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες για την Κύπρο με τον Παύλο Κοντίδη να εξελίσσεται στον αθλητή που ανεβάζει την Κύπρο όλο και πιο ψηλά. Δυο αργυρά μετάλλια για τον Κύπριο πρωταθλητή που μας έκανε ξανά περήφανους.

Τα λόγια στερεύουν για τον σπουδαίο Παύλο Κοντίδη. Έκανε εξαιρετική δουλειά στην Μασσαλία και δικαίως ανέβηκε στο βάθρο, διεκδικώντας μέχρι και το χρυσό μετάλλιο.

Μεγάλε Παύλο Κοντίδη, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της κ. Γιάννος Φωτίου σε συγχαίρουν θερμά για την νέα ασύλληπτη επιτυχία σου! Περήφανη η ΚΙΟ, περήφανη όλη η Κύπρος για το σπλάχνο της!