Home TOP NEWS Δημοσίευμα: «Παρακαλούσαν τον Σποράρ να πάει στην ΟΜΟΝΟΙΑ , αλλά αυτός αρνήθηκε»

Δημοσίευμα: «Παρακαλούσαν τον Σποράρ να πάει στην ΟΜΟΝΟΙΑ , αλλά αυτός αρνήθηκε»

Η Ελλαδική ιστοσελίδα SportDog.gr σε δημοσιεύμα της κάνει αναφορά στον Σποράρ.


Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Από τους παίκτες που ξέμειναν στο ρόστερ χωρίς να το θέλει η ομάδα ή ο ίδιος, αφού πια και ο παίκτης έχει ξενερώσει με όλη αυτή την προσπάθεια για να φύγει. Όταν έφτασε η Σλόβαν Μπρατισλάβας με πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ (σημειωτέων ότι δεν έχει ποτέ πάνω από 1 εκατ. ευρώ για να αγοράσει παίκτη), οι Πράσινοι ζήτησαν 2,5 εκατ. ευρώ!

Δηλαδή ενώ θα μπορούσαν να πάρουν 1,5 εκατ. ευρώ και με το 1 εκατ. ευρώ που θα εξοικονομούσαν από το συμβόλαιό του να φτάσουν στα 2,5 εκατ. ευρώ κέρδος, προσπάθησαν να να βγάλουν 3,5 (2,5 από τη Σλόβαν και 1 από το συμβόλαιο του Σπόραρ).

Αντ’ αυτού παρακαλούσαν στο τέλος τον πεπειραμένο επιθετικό να πάει στην Ομόνοια (που είχε κάνει προεργασία ο Γιάννης Αναστασίου), αλλά ο Σπόραρ το αρνήθηκε.

Μάλιστα η συμφωνία με τους Πράσινους της Κύπρου ήταν για να καλύψουν από κοινού το κασέ του (περίπου 500.000 ευρώ η κάθε ομάδα).

Δηλαδή από εκεί που θα μπορούσε να είχε πάρει 2,5 εκατ. ευρώ ο Παναθηναϊκός συνολικά από την πώλησή του, επεδίωξε να τα κάνει 3,5 εκατ. ευρώ και, στο τέλος, προσπαθούσε να τον δανείσει πληρώνοντας από πάνω 500.000 ευρώ!

Μάλιστα, τελικά θα μείνει στην ομάδα (δηλώθηκε και στην ευρωπαϊκή λίστα) και θα πάρει από την ΠΑΕ 1 εκατ. ευρώ για το συμβόλαιο της σεζόν που έρχεται…