Home TOP NEWS Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1 – 45λεπτο...

Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1 – 45λεπτο για τον Ανδρέου

Φιλική νίκη της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων επί της αντίστοιχης της Λευκορωσίας.


Με αρκετά νέα πρόσωπα, η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 με σκόρερ τους Ζήνωνος και Σπυριδάκη που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα της Εθνικής Ελπίδων.

Πρώτη επίσης συμμετοχή για Παναγιώτη Κυριάκου, Παναγιώτη Ανδρέου και Ανδρέα Σιήκκη.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Κωνσταντίνος Μακρίδης έδωσε χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της αποστολής στη Σλοβενία.

Στο σημερινό φιλικό που φιλοξενήθηκε στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας, με γκολ του Νέαρχου Ζήνωνος στο 13ο λεπτό η Κύπρος άνοιξε το σκορ και στο 39ο λεπτό η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε με πέναλτι. Αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο 1-1.

Στο 53ο μετά από ανατροπή του Ζήνωνος η Κύπρος κέρδισε πέναλτι που αξιοποίησε ο Δημήτριος Σπυριδάκης και πέτυχε το 2-1 που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Κύπρος: Π. Κυριάκου (60′ Κίττος), Ζήνωνος, Νεοφύτου (46′ Βενιζέλου), Κέρκεζ (46′ Κουμπαρή), Χριστοδούλου (46′ Βίκτωρος), Αντωνίου (46′ Σιήκκης), Π. Ανδρέου (46′ Σπυριδάκης), Βρόντης (46′ Δημητρίου), Στ. Γεωργίου (46′ Θεμιστοκλέους), Φώτη (46′ Αγγελόπουλος), Κούτσακος (46′ Ασημένος).

Η Εθνική μας την ερχόμενη Κυριακή θα αναχωρήσει με προορισμό τη Σλοβενία και στις 10 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της χώρας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.