Home TOP NEWS ΠΑΣΠ: «Το βίντεο που κάνει τον γύρο των αποδυτηρίων»

ΠΑΣΠ: «Το βίντεο που κάνει τον γύρο των αποδυτηρίων»

Οι καθιερωμένες συναντήσεις της φετινής σεζόν, της αντιπροσωπείας του ΠΑ.Σ.Π. με τους ποδοσφαιριστές της Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας, περιλαμβάνουν και ένα βίντεο που ετοίμασε ο Σύνδεσμος, μέσα από το οποίο τα μέλη μπορούν να αντιληφθούν πόσο σημαντική είναι η βοήθεια που τους παρέχει το συνδικαλιστικό τους όργανο όταν παραστεί ανάγκη.


Οι Κύπρος Ονησιφόρου και Peter Ofornadu ξετυλίγουν την ιστορία τους και τα συναισθήματά τους όταν πληροφορήθηκαν την ποινή του ισόβιου αποκλεισμού που τους επέβαλε στις 11/7/2023 ο αθλητικός δικαστής για χειραγώγηση αγώνα, στηριζόμενος μεταξύ άλλων, στην απόδοση που είχαν σε ένα παιχνίδι, βλέποντας το βίντεο της αναμέτρησης.

Ο ΠΑ.Σ.Π. στήριξε τα μέλη του παρέχοντάς τους νομική και οικονομική βοήθεια, δίνοντας τους την ευκαιρία να εφεσιβάλουν την απόφαση. Ως γνωστόν, το νομικό τμήμα του Συνδέσμου κατάφερε να ακυρώσει την πρωτόδικη απόφαση. Ήταν μία ιστορική νίκη για τον ΠΑ.Σ.Π. με παγκόσμιες διαστάσεις.

Οι ποδοσφαιριστές αναφέρονται στις δύσκολες εκείνες ώρες, για την πολύτιμη στήριξη του ΠΑ.Σ.Π, ενώ από την πλευρά του ο εκτελεστικός πρόεδρος του Συνδέσμου Σπύρος Νεοφυτίδης εξηγεί, μεταξύ άλλων, γιατί αυτή η απόφαση ήταν εξαιρετικής σημασίας για το μέλλον όλων των ποδοσφαιριστών.