Home TOP NEWS Μασούρας: «Σημασία έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ και να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα»

Μασούρας: «Σημασία έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ και να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα»

Ο Ελλαδίτης ακραίος οπισθοφύλακας της ομάδας μας, Γιάννης Μασούρας, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ΟΜΟΝΟΙΑ TV μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με την Καρμιώτισσα.


Οι δηλώσεις του:

Το αρχικό σχόλιο: «Μετά από τρεις ήττες ήταν σημαντικό το σημερινό αποτέλεσμα. Ήταν μεγάλο το σκορ αλλά από την ώρα που τελειώνει το ματς πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Για το αν έπαιξε ρόλο ο χαρακτήρας στο σημερινό ματς: «Όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πτοείσαι από κανένα αποτέλεσμα. Πρέπει να βρίσκεις συνέχεια τον τρόπο να αντιδράς. Είχαμε ένα προβάδισμα δύο γκολ σε δύο περιπτώσεις στο παιχνίδι. Αυτό δεν μας έριξε ψυχολογικά. Συνεχίσαμε να παίζαμε το παιχνίδι μας με κατοχή μπάλας και νομίζω βρήκαμε τις φάσεις και βάλαμε τα γκολ που έπρεπε»

Συμμετοχή στην ενδεκάδα μετά καιρό. Συγχαρητήρια για την παρουσία σου. Πως αισθάνεσαι γι’αυτό; «Για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει να αγνωνιστεί αρκετό καιρό πάντα στην αρχή έχει άγχος. Δεν έχει σημασία για μένα ποιος παίζει και ποιος έχει.Σημασία έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ και να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα»

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια 29Μ: «Σίγουρα δε μπορούμε να υποτιμήσουμε κανένα αντίπαλο. Ούτε στα λόγια ούτε στα χαρτιά. Φαβορί πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε στο γήπεδο. Έγινε μια καλή αρχή σήμερα και θα συνεχίσουμε με ένα σερί»