Ο Ισπανός τεχνικός της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ για τα πλέι – οφ του Conference League. Στο πάνελ της διάσκεψης μίλησε και ο Μίσλαβ Όρσιτς από πλευράς ποδοσφαιριστών
Οι δηλώσεις του:
Αν θα υπάρξουν αλλαγές στην τακτική: «Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το κλειδί είναι να ανοίξουμε εμείς το σκορ και να αποφύγουμε τα λάθη. Η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες. Αν τα καταφέρουμε θα κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, ενθουσιασμένοι και περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι στο πλάνο».
Αν θα γίνουν αλλαγές : «Το πλάνο το έχουμε αποφασίσει. Τελευταία στιγμή θα πω ποιοι θα είναι στην βασική ενδεκάδα».
Μήνυμα στο κόσμο της ομάδας: «Αυτό που υπόσχομαι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα. Κάτι που κάνουμε από την αρχή και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Να πετύχουμε κάτι ιστορικό».
Ιστορικός για τον Καρσέδο ο αγώνας: «Σαν πρώτος προπονητής είναι η μεγαλήτερη στιγμή στην καριέρα μου».
Μίσλαβ Όρσιτς:
«Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω. Η ομάδα είναι εξαιρετική και γρήγορη. Να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Υπάρχει χώρος για βελτίωση».
Για το πρώτο του γκολ: «Αυτή είναι η δουλειά. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για να πάρουμε την πρόκριση»
Στον κόσμο της ομάδας: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Ο κόσμος να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας».