Στιγμιότυπο από προηγούμενο παιχνίδι μεταξύ της Ομόνοιας με τον Άρη.
Με τις αναμετρήσεις της προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 16.03.2025 το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Γυναικών.
Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα Apollon Ladies εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο από την προηγούμενη αγωνιστική και η απονομή του τίτλου θα γίνει στην τελευταία αγωνιστική, την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Οι Apollon Ladies θα μας εκροσωπήσουν στο UEFA Women’s Champions League περιόδου 2025 – 2026.
Τη δεύτερη θέση και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των τελευταίων δύο αγωνιστικών, εξασφαλίζει ο Άρης Λεμεσού που θα λάβει μέρος στη νέα διοργάνωση UEFA Women’s Europa League.
Την ερχόμενη Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ομόνοια Λευκωσίας – Άρης Λεμεσού και Apollon Ladies – Lakatamia FC.
Με τη στήριξη της ΚΟΠ απευθείας από τη Cytavision θα μεταδοθεί το παιχνίδι Ομόνοια – Άρης που θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Πέρα Χωρίου Νήσου «Θεοδώρειον» και θα αρχίσει στις 11:00.
Μετά την προτελευταία αγωνιστική, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Apollon Ladies – Ομόνοια Λευκωσίας και συγκεκριμένα το Σάββατο 22 Μαρτίου στο ΑΕΚ Αρένα.

![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)





![ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ [3-0]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Omonoia-Anorthosi-Volley-Matchday06-41-238x178.jpg)
![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
