Ο Όμιλος Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ανάρτηση τους εύχονται στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας, Ανδρέα Κανάρη περαστικά μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.
Η ανάρτηση:
Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο παλαίμαχος Αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας, Ανδρέας Κανάρης για αντιμετώπιση προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
Η επέμβαση έγινε χθες με πλήρη επιτυχία και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή. Αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο για το σπίτι του.
Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας από πάρα πολύ κόσμο δημοσιεύουμε το γεγονός για να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Επικοινώνησαμε σήμερα με τον Ανδρέα Κανάρη ο οποίος μας ζήτησε να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες και την αγάπη του σε όλους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου εύχονται στον Ανδρέα Κανάρη περαστικά και σύντομα σιδερένιος πίσω μαζί μας !!


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
