Μετά την απόφαση της ΑΔΕΑ, ο Kuutio Homes Παφιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο, δεύτερη η Ομόνοια, τρίτη η Νέα Σαλαμίνα και τέταρτη η Ανόρθωσις. Έτσι η επιτροπή πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ στην χθεσινή της έκτακτη συνεδρία οριστικοποίησε το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα της δεύτερη φάσης του πρωταθλήματος που είναι οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 1-4.
Στην ημιτελική φάση θα αναμετρηθούν ο Kuutio Homes Παφιακός με την Ανόρθωση και η Ομόνοια με την Νέα Σαλαμίνα. Παφιακός και Ομόνοια προηγούνται των αντιπάλω τους με 2-0 νίκες και η ομάδα που θα συμπληρώσει τέσσερις ( 4 ) νίκες θα προκριθεί στον τελικό. Οι ηττημένες ομάδες θα παίξουν σε μονό αγώνα γα την τρίτη θέση.
Την Παρασκευή 28 Μαρ2τίου 2025 ανοίγει η αυλαία των αγώνων κατάταξης (play offs) με τον αγώνα Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα. Σημειώνεται η αίθουσα Ελευθερία είναι κρατημένη για τους εορτασμούς της 1ης Απριλίου 1955 το διάστημα 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2025.
Ο άλλος αγώνας του προγράμματος Kuutio Homes Παφιακός – Aνόρθωσις θα διεξαχθεί στο Ααφροδίτη την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025.
Όλο το πρόγραμμα αναλυτικά:
Παρασκευή 28.3.2025 , θα διεξαχθεί ο αγώνας ΟΜΟΝΟΙΑ vs NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ (2-0 νίκες)
Δευτέρα 31.3.2025 , θα διεξαχθεί ο αγώνας ΠΑΦΙΑΚΟΣ vs ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (2-0 νίκες)
Παρασκευή 4.4.2025 , θα διεξαχθούν και οι δύο αγώνες ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs OMONOIA και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ vs ΠΑΦΙΑΚΟΣ
Η συνέχεια εάν χρειαστεί.
Δευτέρα 7.4.2025 ( 3 ) ΠΑΦΙΑΚΟΣ vs ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και ΟΜΟΝΟΙΑ vs NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ εάν χρειαστεί
Τετάρτη 9.4.2025 ( 4 ) ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ vs OMONOIA και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ vs ΠΑΦΙΑΚΟΣ εάν χρειαστεί
Παρασκευή 11.4.2025 ( 5 ) ΠΑΦΙΑΚΟΣ vs ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και ΟΜΟΝΟΙΑ vs NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ εάν χρειαστεί.
Αν η φάση ολοκληρωθεί νωρίτερα τότε διαφοροποιείται η έναρξη της τελικής φάσης η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Απριλίου 2025.
Δεν θα ορισθούν αγώνες το διάστημα 17 – 22 Απριλίου 2025.
Η τελική φάση του πρωταθλήματος για τις θέσεις 1-2 και 3-4 ορίστηκε να ξεκινήσει στις 14 Απριλίου4 2025, αν όμως η ημιτελική φάση ολοκληρωθεί νωρίτερα τότε το πρόγραμμα διαφοροποιείται.
Απο ιστοσελίδα ΚΟΠΕ