
Έπειτα από την αποχώρηση του Λοράν Ντεσό από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ακόμη μία αλλαγή καταγράφηκε στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Ο Μίκαελ Νίλσον, ο οποίος είχε προσληφθεί το περασμένο καλοκαίρι με εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου, αποτελεί πλέον παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο.
Ο Σουηδός είχε αναλάβει τον ρόλο του σκάουτερ και συνεργάστηκε στενά με τον Γάλλο αρχισκάουτερ, Λοράν Ντεσό, με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ μέσω δομημένου σκάουτινγκ.
Μετά την απομάκρυνση και των δύο, στο τμήμα σκάουτερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παραμένουν οι Νικόλα Θεοδοσίου και Μάρκος Ράινερ Ράουφμαν, οι οποίοι εξακολουθούν να εμφανίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Από την ίδια ιστοσελίδα έχουν αφαιρεθεί τόσο οι φωτογραφίες όσο και οι αναφορές στους Ντεσό και Νίλσον, κάτι που επιβεβαιώνει και τυπικά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον σύλλογο κυρίως με τον δεύτερο, αφού για τον πρώτο βγήκε επίσημη ανακοίνωση.
Το πιο κάτω μάλιστα είναι από την μηχανή αναζήτησης στο Google και ο σύνδεσμος του Μίκαελ Νίλσον παραπέμπει στον Συντονιστή Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Σίμο Ταραπουλούζη.



![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)
![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
